|

IGNORÃ CUPA

Botosãnenii vin la Vaslui cu rezervele

EXPERIMENTE… Cei de la FC Botosani sunt constienti cã vor avea o misiune aproape imposbilã în fata Vasluiului si anuntã cã vor folosi miercuri o formulã improvizatã. Popovici are patru absente importante în lot si îsi va menaja si alti titulari pentru meciurile de campionat. Se anuntã, asadar, o misiune usoarã pentru “galben-verzi” în fata unui adversar prea putin preocupat de aceastã competitie.

Adversara Vasluiului din 16-imile Cupei României vrea sã profite de pasa proastã prin care trece echipa “galben-verde” si sã realizeze o mare surprizã pe stadionul “Municipal”. Fotbalistii antrenati de Cristi Popovici au urmãrit meciul dintre FC Vaslui si FC Brasov si au vãzut slãbiciunile “galben-verzilor”. Tehnicianul botosãnenilor este totusi realist si crede cã tocmai înfrângerea suferitã sub Tâmpa îi va face mai puternici pe vasluieni, fãcând aproape imposibilã misiunea echipei sale. „I-am vãzut pe cei de la Vaslui asearã. Si bãietii au avut sarcinã sã-i vadã. Nu stiu dacã vor folosi aceeasi echipã. E rãu pentru noi cã nu au reusit sã cîstige la Brasov. Imediat dupã meci, Porumboiu a venit prin vestiar, a pus presiune pe jucãtori. O sã-i gãsim mai îndârjiti pentru cã în cazul în care vor înregistra si un esec în fata noastrã probabil se vor lua mãsuri foarte drastice. Nu aveau cum sã cîstige în urma evolutiei pe care au avut-o pentru cã au jucat modest. Probabil vor da sansa altor jucãtori sã demonstreze cã meritã sã rãmânã în lotul Vasluiului. Important e ce o sã reusim noi. Eu sper ca bãietii sã fie mobilizati, sã fie mândri cã au ocazia sã joace în compania unor fotbalisti care au jucat prin strãinãtate. E o plãcere dar dacã putem sã ne calificãm ar fi extraordinar”, a declarat antrenorul echipei FC Botosani.

Popovici a mai spus cã va veni la Vaslui cu o formulã improvizatã , vrând sã pãstreze mai multi titulari pe bancã în vederea meciurilor de campionat. Astfel, FC Botosani va încerca sã dea lovitura cu rezervele. „Vor fi câteva schimbãri pentru cã folosesc acest meci ca pe un prilej sã mai cunosc unii jucãtori. Încã nu am reusit sã îi cunosc pe toti vis-a-vis de ceea ce pot ei. Unii vor juca titulari. Pe unii îi pãstrez sã fie mai proaspeti pentru meciul cu Dinamo. Trebuie sã avem grijã. Apar surprize. În Cupa României, buturuga micã rãstoarnã carul mare. Ne-am dori sã ne calificãm. Întâlnim o echipã care are planuri mari pentru campionat dar nici cupa nu o va neglija. Mergem sã ne jucãm sansa si încercãm sã trecem în etapa superioarã”, a spus Cristi Popovici. FC Botosani are si mai multi fotbalisti indisponibil pentru meciul cu FC Vaslui. Astfel, Mbella, Atudorei si Marius Croitoru nu vor putea fi folositi miercuri dupã-amiazã.