|

Îi merge bine la nationalã

Golgheterul Vasluiului confirmã pasa bunã pe care o traverseazã

DE AJUTOR… Vasluianul Gabriel Bujor a avut o evolutie foarte bunã în partida pe care reprezentativa României a jucat-o împotriva Italiei, în preliminariile Campionatului Mondial, marcând de trei ori în poarta adversarilor. Tricolorii s-au impus cu 34-34 în fata peninsularilor si ocupã primul loc în grupã.

Victorie importantã a nationalei de handbal masculin a României, antrenatã de cãtre spaniolul Xavi Pascual, în primul meci din Grupa a treia a preliminariilor Campionatului Mondial de handbal masculin din 2019. ”Tricolorii” au învins categoric Italia, gazda turneului de calificare, dupã un meci dominat de ai nostri. România a condus tot meciul, cu o singurã exceptie (2-2, min. 4), intrând la pauzã cu un avans de cinci goluri, 18-13. Italia a evoluat mai bine dupã pauzã si s-a apropiat la douã goluri, 21-19 (40), dar peste sapte minute scorul era de 27-20 pentru România (47). Echipa antrenatã de Xavier Pascual a încheiat meciul cu o victorie clarã, 34-24.

Golgheterul Vasluiului, goluri si la prima reprezentativã

Chemat sã ajute nationala sã se califice la Campionatul Mondial, vasluianul Gabriel Bujor a marcat de trei ori în poarta Italiei, contribuind la prima victorie din preliminarii. Extrema dreapta sperã sã-l convingã Xavi Pascual cã poate fi om de bazã la prima reprezentativã pentru a participa la Campionatul Mondial. Ceilalti marcatori ai României în meciul de joi au fost: Alex Simicu 12 goluri, Demis Grigoras 6, Chike Onyejekwe 3, Cristian Fenici 3, Roland Thalmaier 2, Nicusor Negru 1, Adrian Rotaru 1, Dragos Soare 1, Javier Humet 1, Viorel Fotache 1.