|

Imaginea deziluziei (foto)

Vasluiul nu a profitat de o etapã ce putea fi perfectã

DEZUMFLATI… “Galben-verzii” si-au arãtat limitele asearã în fata unei echipe care a venit la Vaslui sã se apere si sã muste pe contraatac. Sânmãrtean a fost iesit din formã, la fel ca majoritatea coechipierilor sãi. S-a vãzut cã atunci când tripleta nu merge, Vasluiul are probleme mari în a ajunge în fata portii adverse. Ar fi putut fi o etapã perfectã pentru “galben-verzi”, având în vedere cã toate echipele din fatã s-au încurcat.

Dupã patru victorii consecutive a venit si momentul ca Augusto Inacio sã simtã gustul înfrângerii. Marius Sumudicã si-a mentinut recordul de invincibilitate în fata Vasluiului, la capãtul unui joc în care oaspetii au jucat enervant. S-au apãrat, au stat mult pe jos si au muscat de câte ori au avut ocazia pe contre.

Jocul nu a început prea bine pentru noi si din nou toate sperantele se îndreptau cãtre Lucian Sânmãrtean. Mijlocasul a prins o zi foarte proastã si a fost schimbat la pauzã cu Braganca. Sânmãrtean a spus cã nu a resmitit dureri ci a cerut sã fie schimbat deoarece nu se simtea bine. Înlocuitorul lui, Jaime Braganca nu s-a putut ridica la nivelul asteptãrilor si abia a atins mingea de câteva ori în 45 de minute. Mike a fost si el slab, la fel si Marius Constantin în multe momente ale meciului. De fapt, tot jocul a suferit mult la constructie, precipitarea intervenind prea repede.

Martins Adailton i-a îmbãrbãtat pe colegii sãi si a spus cã echipa trebuie sã îsi revinã pânã la jocul cu Dinamo. “A fost un meci destul de greu, dar o echipã mare si bunã trebuie sã ridice capul sus si sã meargã mai departe. Peste trei zile avem un meci greu si trebuie sã ne revenim ca sã trecem cu bine peste el.”, a declarat Adailton.

Antrenorul Vasluiului îsi asumã esecul

“ESTE VINA MEA!”

Augusto Inacio a declarat cã vina pentru înfrângerea de asearã îi apartine în totalitate. Antrenorul portughez recunoaste cã nu a fost inspirat când a ales echipa, dar spune cã si schimbãrile fortate i-au dat un pic planurile peste cap.

Vasluiul a pierdut cu FC Brasov chiar înaintea meciului cu Dinamo, un duel ce poate decide poate echipa campioanã. Antrenorul “galben-verzilor” îsi asumã rãspunderea esecului si sperã ca echipa sã aibã altã fatã în meciul de duminicã. “Când echipa pierde, pierde pentru cã lucrurile nu au mers bine. Nu sunt multumit de rezultat, nu am avut capacitatea de a înscrie. Este vina mea, pentru cã nu am avut o noapte inspiratã, nu dau vina pe absolut nimeni. Eu sunt liderul, deci eu sunt singurul vinovat. Am avut ghinionul cã am fost nevoiti sã facem anumite schimbãri. Când spun asta, fac referire la Sânmãrtean, care s-a simtit rãu si a trebuit sã-l înlocuiesc si apoi accidentarea lui Marius Constantin. Duminicã se vor întâlni douã echipe care îsi doresc sã câstige. Nu avem timp sã ne recuperãm din punct de vedere fizic, dar vom merge acolo pentru a câstiga.”, a declarat Augusto Inacio.