|

Încep competitiile de atletism

Atletism

START… Atletii vasluieni vor participa, la finalul acestei sãptãmâni, la primele concursuri din 2020. Sportivii Liceului cu Program Sportiv Vaslui merg la Cupa Bistritei de la Bacãu, dar si la Cupa R.M.A de la Bucuresti.

Concursul national “Cupa Bistritei” a ajuns la cea de-a 35-a editie si se va disputa în Sala de Atletism de la Bacãu. Aceastã competitie se adreseazã în special categoriilor de vârstã – seniori, tineret si juniori. Liceul cu Program Sportiv Vaslui va fi prezent cu aproximativ 15 atleti, pregãtiti de profesoarele Doina Cretu, Viorica Pintilie si Elena Bogos. Concursul se desfãsoarã în douã reuniuni în conformitate cu regulamentele IAAF si FRA. Competitia va debuta sâmbãtã, 18 ianuarie. Tot sâmbãtã, dar la Bucuresti, Daniel Alexandru Stegariu si Alexandru Bârlescu aleargã la editia din acest an a Cupei R.M.A. Stegariu va concura în proba de 400 metri (juniori 1), iar Bârlescu la 1.500 metri (juniori 1). Cei doi sportivi sunt pregãtiti de Dragos Hãulicã.

CSM Vaslui va avea sectie de atletism

Din acest an, Clubul Sportiv Municipal Vaslui va avea sectie de atletism. Anuntul este fãcut de directorul CSM Vaslui, Bogdan Cristea. “Începând din acest an, în cadrul Clubului Sportiv Municipal se va înfiinta sectia de atletism, care va avea o strânsã colaborare cu Liceul cu Program Sportiv Vaslui”, a spus Bogdan Cristea.