|

Incident cumplit. Andreea Marin, printre victime. Ce a pățit „Zâna Surprizelor”?

Andreea Marin, celebra prezentatoare de la TV, trece prin momente cumplite după ce niște infractorii i-au folosit numele pentru a „jefui” oamenii de bani.Andreea Marin a devenit ținta unor infractori din mediul online, aceștia trimițând mesaje, prin e-mail, în numele ei, scrie Cancan.

Rețeta este una deja cunoscută. Cineva susține că are unele probleme cu telefonul, că suferă de o boală foarte gravă și că are nevoie de bani. Iar la finalul textului apare și semnătura. De data aceasta, ”Andreea Marin”. Iată, mai jos, mesajul care a fost transmis în numele vedetei.

„Mă bucur să citesc de la tine. Am avut un fel de probleme de reţea cu telefonul meu, deoarece în prezent sunt în afara oraşului şi zboruri intermediare către Turcia. Săptămâna trecută, am primit un apel de urgenţă de la Memorial Hizmet Hospital, Istanbul, că vărul meu este bolnav critic şi are nevoie de sprijin familial.

A fost diagnosticat cu (Leucemie limfoblastică acută) – un tip de cancer de sânge în 2012 şi a fost în curs de tratament în ultimul timp. Tratamentul de chimioterapie s-a desfăşurat bine până de curând, când medicul a observat că boala a recidivat şi i s-a recomandat că singura ei şansă de supravieţuire este printr-o suprapunere rapidă a BMT (măduva osoasă). Din fericire, am reuşit să obţinem pe cineva a cărui măduvă se potrivea cu a ei, care a acceptat să fie şi donatorul. Costul operaţiunii este de 19.705 euro, dar i s-a spus să depună 10.900 euro, am plătit în jur de 7.120 euro în numerar şi deja au epuizat tot creditul pe cardul meu. …https://evz.ro/incident-cumplit-andreea-marin-printre-victime-ce-a-patit-zana-surprizelor.html