|

Individul cu înclinatii sado-masochiste, ajutat de fiica sa, sã bage prostituata în sac!

SCENE SOCANTE

PERVERS… Gheorghe Brãescu, individul care a violat si a supus la chinuri greu de imaginat o prostituatã, a fost trimis dupã gratii pentru 30 de zile, de judecãtorii bârlãdeni. Detalii incredibile ies la ivealã dupã ancheta fãcutã de politistii Serviciul de Investigatii Criminale si a Sectiei 3 Politie Ruralã Bârlad si Parchetului de pe lângã Judecãtorie. Individul, amator de senzatii tari si de sex sãlbatic, a luat-o pe femeie de la marginea Bârladului, a dus-o acasã la el, unde a bãtut-o, a violat-o, i-a luat banii, apoi a legat-o, a bãgat-o într-un sac si a aruncat-o în pãdure. Se pare cã bãrbatul avea în minte fetisuri din filmele porno, dar femeia l-a refuzat, motiv pentru care bãrbatul s-a dezlãntuit. Gheorghe Brãescu, fost cãsãtorit, are si copii, dar mai are ceva: apucãturi sado-masochiste, oamenii din sat precizând cã este cunoscut ca un tip extrem de violent, care s-a lãudat cã preferã sexul sãlbatic. Victima individului, Mihaela B., de 27 de ani, din comuna Iana, a fost examinatã medico legal, aceasta ar avea nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale, însã nu a fost internatã. Dar a jurat cã se lasã de „meserie”.

Gheorghe Brãescu, din comuna Perieni, a avut o fantezie: sã facã sex sãlbatic cu o prostituatã. Fiind despãrtit de sotia sa, Brãescu este cunoscut în Perieni ca fiind sado-masochist, iar o partidã „de sex” cu acesta se termina de cele mai multe ori cu administrarea unei bãtãi serioase partenerei. Gheorghe si-a pus off-ul si pe pagina sa de socializare: „Îmi caut jumãtatea”. Si a dat bici la cãruta cu cai ca sã-si aducã femeie lângã el.

Filmul agresiunii. Detalii socante!

A plecat la Bârlad pe 11 noiembrie, unde a cãutat zona cu prostituate (la iesirea din oras spre Tecuci). Acolo a gãsit-o pe Mihaela B., din comuna Iana, de 27 de ani, care de ceva timp se „mutase” cu „serviciul” undeva pe lângã Tecuci. I-a propus o partidã de sex la el acasã, unde a si adus-o cu un taxi (nu cu cãruta, dupã cum se vehiculeazã de cãtre o parte din mass media). Din cercetãri a reiesit cã Mihaela B. a mers la el de bunã voie, nu cã a fost rãpitã! Odatã ajunsi acasã, bãrbatul „înfierbântat” a sãrit pe biata prostituatã cerându-i sã facã sex sãlbatic, cu lovituri si biciuri, numai cã femeia nu a vrut! Asa cã Gheorghe Brãescu a început sã o batã, a întretinut relatii sexuale prin constrângere, a legat-o apoi de mâni si picioare – se pare cã a fost ajutat de fiica lui mai mare, care este si ea suspectã de complicitate la infractiunea de lipsire de libertate în mod ilegal. Nu a fost destul cât a lovit-o pe Mihaela B., Gheorghe Brãescu a deposedat-o de telefon, de bijuterii (cercei, inele) si de o sumã de bani, prejudiciu ajungând la 1000 lei. Dupã ce si-a satisfãcut poftele si a furat tot ce putea de la prostituata ghinionistã, Brãescu a bãgat-o într-un sac, a aruncat sacul în cãrutã si a dus-o undeva într-o pãdure, între comuna Perieni si comuna Ibãnesti.

Prostituata a scãpat cu viatã si jurã cã se lasã de meserie!

Mihaela B. a iesit din sac si a mers prin pãdure pânã în satul Mânzati, comuna Ibãnesti, unde a întâlnit o femeie pe drum si i-a cerut plângând sã sune la politie cã a fost bãtutã, tâlhãritã si violatã. Au sosit anchetatorii care au preluat-o si au dus-o la spitalul din Bârlad, unde a fost examinatã medico-legal. „La examenul medico-legal, o primã concluzie preliminarã este cã sunt urme vizibile la mâni si picioare, de legãturi, precum si pe corp de lovituri (violentã – n.r.), care necesitã 7-8 zile de îngrijiri medicale. Bãrbatul a fost dus în fata magistratilor bârlãdeni cu propunere de luare a mãsurii arestãrii preventive, pentru infractiunile de viol, tâlhãrie si lipsire de libertate în mod ilegal”, a precizat Loredana Stavãr, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Conform unor surse din comuna Iana, Mihaela B., care are state vechi în profesarea celei mai vechi meserii din lume, se pare cã s-a lecuit de prostitutie, declarând unor apropiati cã nu-i mai trebuie în viata ei asa ceva, îsi va cãuta altã sursã de venit.

Politia l-a gãsit … la întâlnire cu fosta nevastã!

Numeroase forte de ordine din cadrul Sectiei 3 Politie Ruralã Bârlad si Serviciul de Investigatii Criminale Vaslui au fost mobilizate pentru prinderea agresorului. Timp de aproape 24 de ore, Gheorghe Brãescu s-a sustras cercetãrilor. Ba spunea cã este undeva pe la Rosiesti, ba prin zona comuna Ciocani. Politistii au luat legãtura cu fosta lui sotie si asa au aflat cã acesta era la fostii lui socri, în comuna Ciocani, satul Crâng, unde se ascundea. I-a cerut fostei neveste sã vinã la pãrintii ei. Pe 12 noiembrie seara acesta fost prins de politisti, dus la audieri, însã a negat cã ar fi vinovat!

Cunoscut în tot satul ca având apucãturi violente si perverse

Gheorghe Brãescu era cunoscut în comuna Perieni si printre „fetele” doritoare de sex, ca fiind o persoanã foarte violentã. Gura satului spune cã acum trei sau patru ani, el a fost înjunghiat de o femeie tot asa, adusã la el acasã sã facã cu ea sex. I-ar fi cerut femeii sã facã perversiuni cu violentã, dar aceasta l-a refuzat si dupã ce au consumat o partidã „normalã”, femeia a adormit. Dar Gheorghe Brãescu nu a suportat sã fie refuzat si a luat un cutit cu care a vrut sã o omoare pe femeie, dar aceasta s-a trezit brusc, a vãzut bãrbatul cu cutitul deasupra ei si s-a apãrat, întorcând mânã bãrbatului cu cutitul spre el si l-a înjunghiat! Anul trecut a fost cercetat într-un alt dosar de lipsire de libertate în mod ilegal si de loviri, victima fiind chiar sotia sa. Procurorii au dispus la finalul cercetãrilor, clasarea cauzei, apreciind cã fapta nu întruneste elementele constitutive ale vreunei infractiuni. Anul acesta, din cauza bãtãilor primite, sotia l-a pãrãsit pe Brãescu luând cu ea cei doi copii si adãpostindu-se la mama sa într-un sat dintr-o altã comunã.  Femeia a recunoscut în fata judecãtorilor cã si-a pãrãsit sotul „din cauza certurilor, bãtãilor si panaramelor”.