|

Inimă de „tată”! Și-a abandonat fiica nevăzătoare, diagnosticată cu cancer, pentru a bea împreună cu prietenii! Tânăra a trecut prin suferințe cumplite

O tânără din Iași a fost damnată prin naștere la suferință. S-a născut aproape oarbă, iar mai târziu a descoperit că are tumoră cerebrală. La scurt timp după operație, mama ei a murit, lăsând-o pe aceasta în grija tatălui alcoolic. De câțiva ani, viața ei s-a schimbat drastic. Ce face tânăra care nu vede și a fost diagnosticată cu multiple tumori?

La 35 de ani, o tânără ieșeancă trăiește clipe de coșmar care par a nu se mai termina. De la vârsta de trei ani a fost diagnosticată cu probleme grave de vedere. La scurt timp, mama ei a decedat și a rămas în grija tatălui vitreg care a neglijat-o fără milă. Imediat după decesul mamei a primit cumplita veste că are o tumoră cerebrală. După ce i s-a extirpat tumora și a crezut că a scăpat, a fost diagnosticată cu cancer la sân. Astăzi, femeia vede doar într-un procent de zece la sută, nu mai are un sân și trăiește într-un centru de asistență medico-socială. Nu are frați sau surori, are doar o mătușă și un unchi, care, din cauza bătrâneții, nu o pot vizita.

De la 30 de ani, închisă într-un centru

Alinuța Petrea este la vârsta la care femeile își întemeiază o familie și se stabilesc din punct de vedere profesional. Aceasta însă, de patru ani de zile, este internată la Centrul de Asistență Medico-Socială din Bivolari. Nu a fost alegerea ei, ci a rudelor sale, care, din cauza bătrâneții, nu au putut să o îngrijească. Alinuța are o vedere deficitară din cauza căreia nu se poate descurca fără ajutor.

„Am ajuns aici pentru că mătușa mea a insistat să intru într-un centru în care cineva va putea avea grijă de mine. Stau aici de patru ani și cred că voi mai sta multă vreme. Nu am pe nimeni. Tatăl meu adevărat și cel vitreg au dat în patima băuturii și nu se mai înțelege nimeni cu ei. Am fost nevoită să fug de acasă pentru a scăpa de traiul de acasă”, povestește Alinuța.

„A fost o copilărie îngrozitoare”

De la vârsta de doi ani, părinții Alinuței s-au despărțit, din cauza consumului excesiv de alcool al tatălui. Mama acesteia nu a mai putut suporta violența și mediul defectuos în care creștea fiica ei și a luat decizia de a se despărți de soțul său. …https://www.bzi.ro/inima-de-tata-si-a-abandonat-fiica-nevazatoare-diagnosticata-cu-cancer-pentru-a-bea-impreuna-cu-prietenii-tanara-a-trecut-prin-suferinte-cumplite-foto-video-3823947