|

Întâmplare ca-n telenovele! Doi frați au vrut să trăiască o poveste de dragoste interzisă prin lege! Procurorii ieșeni au intervenit și i-au trimis în instanță!

Dosar incredibil, pe rolul instanțelor ieșene! Doi frați din localitatea Mogoșești vor fi nevoiți să dea socoteală în fața magistraților ieșeni, fiind acuzați că au o relație incestuoasă.
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus în urmă cu două zile trimiterea în judecată a Luminiței și a lui Vasile Dodu, sub acuzația de incest. Acum, urmează ca instanța să stabilească un prim termen al procesului penal, după care magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

De unde a pornit totul

Anchetatorii au precizat că cei doi frați, Luminița Lățescu (32 de ani) și Vasile Dodu (38 de ani), au întreținut relații intime timp de mai mulți ani. Adevărul a ieșit la iveală în 2007, când s-au căsătorit, iar Luminița a dat naștere primului lor copil, o fetiță. La acea dată, cei doi au susținut că nu știau că au aceeași mamă, însă, mai apoi, instanța le-a anulat certificatul de căsătorie. Chiar și așa, hârtia respectivă nu avea nicio importanță pentru ei. Oamenii legii au constatat că cei doi au continuat să locuiască împreună, să se iubească și să facă copii.

La scurt timp, frații au avut un alt copil, tot o fetiță, dar pe care bărbatul nu l-ar fi recunoscut, pentru a nu avea probleme cu legea. Pe de altă parte, tânăra a negat că ar fi copilul lui Vasile Dodu, susținând că, de fapt, micuța ar fi fost concepută cu un alt bărbat.

Autoritățile au constatat că Luminița și Vasile au aceeași mamă. După ce l-a născut pe băiat, femeia l-a lăsat în grija părinților ei, a plecat din sat și s-a măritat din nou. Cu următorul bărbat a făcut șapte copii, printre care și Luminița. Cei doi tineri au afirmat inițial că s-ar fi cunoscut la discoteca din Mogoșești. S-au îndrăgostit și au decis în 2007 să se căsătorească, susținând atunci că, în momentul în care au mers la Oficiul Stării Civile, nu ar fi știut că sunt frați. Ei au afirmat că, după ce s-au căsătorit, ar fi mers la bunicii bărbatului, iar, când bunica lui a auzit că o cheamă Luminița Lățescu, femeia s-ar fi schimbat la față și i-ar fi mărturisit tânărului că femeia este sora sa.

Procurorii au dispus trimiterea în judecată a doi frați din Iași, pe care i-au acuzat de incest. Cei doi s-au căsătorit, susținând că nu știau că au aceeași mamă. Instanța a decis anularea certificatului de căsătorie. „Atât timp cât copiii au condiții bune de trai, aceștia vor fi crescuți în familie”, spun cei de la DGASPC Iași……….https://www.bzi.ro/exclusiv-intamplare-ca-n-telenovele-doi-frati-au-vrut-sa-traiasca-o-poveste-de-dragoste-interzisa-prin-lege-procurorii-ieseni-au-intervenit-si-i-au-trimis-in-instanta-foto-3886240