spot_imgspot_img
9.6 C
Vaslui
23-apr.-2024

Inventie româneasca de succes mondial, produsa in Bacau

- Advertisement -

Fermieri din toata Moldova, dar si din restul tarii, s-au reunit, zilele trecute, la sediul din Filipesti al firmei Romchim Protect.

Intâlnirea a fost ocazionata de prezentarea rezultatelor obtinute in urma testarii unui produs revolutionar adresat agriculturii, biostimulatorul Asfac BCO – 4.

Produsul, o noutate la nivel mondial (existând, de altfel, si un brevet de inventie pentru acesta) a fost lansat pe piata de profil in urma colaborarii dintre firma Romchim Protect din Bacau si un renumit cercetator in biotehnologie, profesorul universitar Cornelui Oniscu.

Evenimentul a beneficiat de prezenta a numerosi specialisti in agricultura care, de altfel, au si folosit acest produs, dar si de reprezentantii locali si zonali ai Eximbank, institutia bancara care a asigurat suportul de finantare, si ai companiei Business Foundation.

„Am deosebita placere sa-i cunosc pe cei care incercati sa valorificati o creatie româneasca, ce reprezinta un succes la nivel mondial si, prin rezultatele obtinute, sa confirmati valoarea cercetarii. Aprecierea dvs. inseamna mai multa pâine pentru oameni, cheltuieli mai mici pentru fermieri, si, astfel, sa contribuim la prosperitatea acestei tari atât de necajite astazi. ASFAC BCO – 4 este studiat de peste 20 de ani, si, initial, folosit doar de prieteni de-ai mei. Produsul are o toxicitate aproape inexistenta, actioneaza pe tot ce este celula vegetala, de la cereale, la pomi, la horticultura, viticultura si sivicultura. deci, este un produs cu actiune universala. Cresterile pe care le-am demonstrat in cei peste 20 de ani au fost mereu de peste 20 la suta”
– prof. univ. dr. ing. Corneliu Oniscu, inventatorul ASFAC BCO-4

De altfel, o dovada imediata a calitatilor produsului le-a fost furnizata celor prezenti chiar lânga ei, si anume un prun aflat din curtea firmei producatoare. Pomul a fost stropit doar pe o jumatate de coroana, restul arborelui nefiind tratat cu nimic. Astfel, partea tratata cu biostimulatorul-minune abia se mai putea tine, fiind sustinuta de prajini inalte, pentru a nu se rupe din cauza greutatii fructelor, in vreme ce partea nestropita nu avea aproape niciun fruct.

– See more at: http://www.desteptarea.ro/inventie-romaneasca-de-succes-mondial-produsa-in-bacau/#sthash.Lermy5TB.dpuf

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.