|

Italianul infectat cu CORONAVIRUS după ce s-a întors din România s-a vindecat

Italianul depistat cu coronavirus după ce s-a întors din România s-a vindecat. Ultimul test a ieșit negativ cu privire la Covid-19.

Bărbatul de 71 de ani, rezident în Cattolica, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, după ce s-a întors dintr-o călătorie de patru zile în România. De luni, el se află internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Rimini. Într-un scurt interviu acordat jurnaliştilor de la ilrestodelcarlino.it, bărbatul a declarat că se simte mai bine şi că nu mai are febră.

El a spus că s-a întors din România sâmbătă, iar avionul cu care a călătorit a aterizat pe aeroportul din Bologna.

“Când am ajuns, nu aveam nimic. Nu aveam febră”, a declarat bărbatul, întrebat dacă a avut simptome în momentul în care a ajuns în Italia. “Acum nu-mi mai este frică”, mărturiseşte italianul. Bărbatul de 71 de ani a mai spus că a fost în Craiova, dar că nu s-a îmbolnăvit acolo.

Italianul este căsătorit cu o româncă din Bâlteni, judeţul Gorj. Cei doi sunt împreună de 12 ani și au împreună un băiețel în vârstă de 10 ani. Acum, femeia de 43 de ani, care se află în Italia, a fost plasată în carantină.

Citeste mai multe pe https://www.romaniatv.net/italianul-infectat-cu-coronavirus-dupa-ce-s-a-intors-din-romania-s-a-vindecat_510882.html