|

Iubire terminată după gratii. Tânăr acuzat de tentativă de omor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui tânăr din satul Dracșani, comuna Sulița, care a fost la un pas să-și ucidă concubina, la o beție. În vârstă de 24 de ani, Vlăduț C. a fost acuzat de violenţă în familie sub forma tentativei de omor și riscă să-și petreacă următorii ani în pușcărie.

Potrivit anchetatorilor, agresiunea a avut loc în noaptea de 10 spre 11 ianuarie a.c., în timp ce tânărul și concubina se aflau la locuinţa comună, iar pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de alcool, individul a înjunghiat-o pe partenera de viață de mai multe ori, locind-o cu un cuțit în spate și în gât. Rănită, tânăra a necesitat 25-30 zile de îngrijiri medicale, iar anchetatorii au apreciat că leziunile suferite i-au pus viaţa în primejdie.

Dosarul a ajuns la Tribunalul Botoșani, unde se va desfășura procesul………https://www.monitorulbt.ro/local/2020/02/28/iubire-terminata-dupa-gratii-tanar-acuzat-de-tentativa-de-omor/