|

Iubirea, mai tare ca bãtaia: rãzboinica de la Arsura s-a împãcat cu sotul, care a filmat-o pe ascuns!

CÃI ÎNCURCATE… Basarabeanca nãvalnicã din Arsura, cea care a fost vãzutã de o tarã întreagã, cum îsi snopeste în bãtaie unul din cei trei copii, s-a împãcat cu bãrbatul care a filmat-o si a dat imaginile la Politie si la TV. Dupã ce s-au certat ca la usa cortului, inclusiv la “Acces Direct”, unde sotul se plângea cã Tatiana îl bate chiar si pe el, nu doar copiii, iatã cã dragostea… a învins! Cei trei minori, scosi din familie de Protectia Copilului, imediat dupã izbucnirea scandalului, au fost dati în plasament, însã rudele cuplului sustin cã, de putin timp, acestia sunt adusi sãptãmânal acasã, în weekend.

S-au certat la televizor si s-au acuzat reciproc de toate relele, fãcând ferfenitã imaginea judetului Vaslui, însã, în cele din urmã, Iulian si Tatiana de la Arsura s-au împãcat. În timp ce bãrbatul a trecut peste faptul cã sotia, mai pãtimasã din fire, i-a mai administrat si lui câte o bãtaie, nu doar copiilor, Tatiana, la rândul ei, a fost si ea iertãtoare. A trecut cu vederea peste faptul cã sotul a filmat-o pe ascuns si a dat imaginile în care îsi bate copilul în vârstã de 10 ani, la Politie si la TV. “I-a vãzut lumea la discoteca din sat, zilele trecute, de mânã, ca doi îndrãgostiti. Nu le stãtea rãu, cã sunt tineri si frumosi. Toatã lumea s-a mirat când i-a vãzut. A fost prea mare scandalul. Când te certi, nu te duci la televiziune, sã te vadã o tarã întreagã. Ei asa au fãcut. Protectia Copilului le-a luat copiii din cauza lor. Acum ei s-au împãcat, dar copiii au rãmas pe drumuri”, spun vecinii.

Protectia Copilului i-a luat din familie pe cei trei micuti, îndatã ce au ajuns la autoritãti imaginile în care mama este vãzutã bând si apoi lovind apoi fãrã milã copilul din prima cãsãtorie. Copii au fost dati imediat în plasament, unde sunt si acum. De când s-au împãcat însã, la sfârsit de sãptãmânã li se permite aducerea copiilor în familie. “Da, este adevãrat. Copiii, toti trei, sunt adusi aici, acasã, la Arsura, la fiecare sfârsit de sãptãmânã. Apoi îi duce înapoi. Ei s-au împãcat. Ce era sã facã bãiatul? A acceptat împãcarea din cauza copiilor. Pânã la urmã e sotia lui. Ei, amândoi, vor sã îsi ia copiii acasã. Ce a fost, a fost”, spun rudele bãrbatului.

Tatiana s-a fãcut fatã cuminte!

Despre Tatiana Nedelcu, basarabeanca de 31 de ani, care si-a câstigat reputatia de bãtãusã, apropiatii spun cã s-a schimbat în ultimele luni. “Nu mai este agresivã. S-a linistit. Nu mai bea, cã bãutura era de vinã. E gospodinã, e harnicã, curatã, stie toatã lumea. Ea îsi iubea copiii, dar când bea, fiecare e mai prost. Ea avea nãravul sã sarã la bãtaie. Nu conta la cine. Acum s-a schimbat. Stie cã dacã greseste un pas, Protectia Copilului o decade din drepturile pãrintesti. Ei amândoi iubesc acesti copii. Ce s-a întâmplat poate a fost o lectie”, au mai spus rudele bãrbatului.

Sotul a filmat sotia pe ascuns si a dus imaginile la Politie

De reamintit cã în februarie, Iulian Nedelcu din localitatea Arsura a mers la Politie, unde a prezentat câteva filmãri fãcute cu telefonul mobil, în care sotia sa este vãzutã bãtând cu bestialitate copilul din prima cãsãtorie. Omul a fãcut plângere contra femeii, iar Protectia Copilului a venit si i-a scos pe toti cei trei copii din mediul violent în care se aflau. Bãrbatul a pãrãsit, de asemenea, domiciliul, declarând cã si pe el îl mai bate sotia, din când în când. A urmat apoi aparitia tuturor protagonistilor povestii la emisiunea Acces Direct, unde fiecare a turnat acuze cu nemiluita. Protectia Copilului a confirmat faptul cã mama este interesatã dfe micuti si vine sã se intereseze despre posibilitatea recuperãrii acestora. Acum, odatã cu împãcarea celor doi, copiii au sanse sã revinã în familie.