|

Jaf ca-n filme la un magazin de electrocasnice din centrul comercial Focșani Mall

Incidentul din urmă cu un an, în care mulţi au crezut că am avut o bombă la centrul comercial Focşani Mall, de pe centura Focşaniului, nu a descurajat hoţii. Atunci, plafonul sălii de cinema s-a prăbuşit, sub greutatea unui om, iar cei prezenţi în centrul comercial au avut senzaţia că o bombă a explodat. De această dată, mai mulţi indivizi, au reuşit să spargă un magazin de electrocansice din incinta centrului comercial după ce au spart plafonul şi au coborât în interior cu ajutorul unor frânghii.

Jaful a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă Biroul de presă al poliţiei confirmă incidentul şi anunţă că se fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc furtul şi pentru prinderea autorilor. Oamenii legii speră să fie ajutaţi şi de înregistrările video pentru a putea pune mâna pe hoţi. Cel mai probabil, jaful a fost comis de două persoane, fiind suspiciuni că totul a avut loc cu complicitatea unor persoane ce lucrează în zonă. Primele date ale anchetei arată că au fost furate zeci de telefoane mobile, dar paguba exactă poate fi stabilită doar după ce reprezentanţii magazinului vor putea spune ce produse lipsesc. (Dan CHIRIAC)

sursa: https://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/stiri-locale/jaf-ca-n-filme-la-un-magazin-de-electrocasnice-din-centrul-comercial-focsani-mall