|

Judecătorii i-au dat o veste proastă unui membru al clanului Corduneanu

Un membru al clanului Corduneanu a primit o veste proastă din partea magistraților ieșeni. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea procurorilor DIICOT în ceea ce îl privește pe Alex Corduneanu.

„Instanța admite propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată DIICOT. Dispune prelungirea arestării preventive a inculpatului Corduneanu Alex, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținere, fără drept, de droguri de mare risc în vederea consumului propriu, pentru o durată de 30 de zile”, au spus magistratii ieșeni.

Decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată. Amintim că, recent, instanța a dispus arestarea preventivă a fiului liderului clanului, Costel Corduneanu.
Alex Corduneanu a fost ridicat de polițiști după ce a fost prins având droguri asupra lui. Totul s-a întâmplat la Vaslui, dar cazul a fost preluat de oamenii legii din Iași. El a fost prins dintr-o întâmplare, nefiind urmărit de polițiști, după o oprire în trafic …https://www.bzi.ro/judecatorii-i-au-dat-o-veste-proasta-unui-membru-al-clanului-corduneanu-3827695