|

June si Munteanu au jucat pentru nationala U19 a României

Juniori

DE VIITOR… Echipa nationalã de fotal a României U19 a remizat, scor 1-1, în primul joc din grupa de calificare pentru Campionatul European 2020, rezervat jucãtorilor nãscuti începând cu 1 ianuarie 2001. Vasluienii Louis Munteanu si Auras June au stat pe banca de rezerve, dar au fost trimisi în teren în repriza secundã.

În primul meci din grupa de calificare la Campionatului European de anul viitor, “tricolorii” U19 au remizat cu echipa gazdã, Serbia. Golul României a fost reusit de Miculescu, în minutul 48, jucãtor care a ratat si o loviturã de la 11 metri în finalul partidei. Antrenorul Laurentiu Rosu, fost si la FC Vaslui, i-a trimis în teren si pe vasluienii Auras June (Foresta Suceava) si Louis Munteanu (Viitorul Constanta). June a intrat în minutul 46, în timp ce Munteanu a fost trimis în teren în minutul 61. În urmãtoarele partide, României U19 va juca cu Spania (11 octombrie) si Lituania (14 octombrie). La Turul de Elitã se vor califica primele douã clasate din cele 13 grupe si cel mai bun loc trei, cãrora li se alãturã Portugalia.

Larisa Grigore s-a calificat, cu nationala U19, la Turul de Elitã

Tricolorele Under 19 s-au calificat la Turul de Elitã. Echipa antrenatã de Florin Bugar a înregistrat o victorie, 3-0 cu Macedonia de Nord, un egal, 1-1 cu Slovacia, si o înfrângere, 0-7 cu Franta. România U19 s-a clasat pe locul trei si s-a calificat în faza urmãtoare. În ultimul meci, cel cu Macedonia de Nord, vasluianca Larisa Grigore a fost trimisã în teren în repriza secundã, în minutul 60.