|

Juniorul Bârlad, pe podium la turneul de la Panciu

Juniori

MEDALIATI… Juniorii nãscuti în anii 2007-2008 de la clubul de fotbal Juniorul Bârlad s-au clasat pe locul trei la turneul “AutoVip Kids Cup” – Panciu 2019. Elevii pregãtiti de antrenorul Ovidiu Mangu s-au impus la loviturile de departajare în fata celor de la Inizio Focsani, în finala micã a competitiei.

În perioada 17-18 august, grupa 2007-2008 a clubului Juniorul Bârlad a participat la editia din acest an a turneului “AutoVip Kids Cup” – Panciu 2019. Bârlãdenii au terminat competitia pe locul trei, iar portarul Diana Mosanu a fost desemnatã cel mai bun portar al turneului. În faza grupelor, Juniorul Bârlad a învins Galactic Buzãu (2-1) si Foresta Vidra (judetul Vrancea) cu scorul de 3-0 la masa verde, dupã ce adversarii au folosit jucãtori mai mari ca vârstã. În teren, scorul a fost egal, 1-1. Trupa lui Ovidiu Mangu a trecut în sferturi de ACS “Cãtãlin Costin” Gugesti (Vrancea), iar în semifinale au pierdut în fata celor de la ROT Tecuci (1-3). În finala micã, Bârladul a câstigat duelul cu Inizio Focsani, dupã executarea loviturilor de departajare.

Trofeul “Filip Ionascu”, prima editie

La începutul lunii viitoare, 5-7 septembrie, Juniorul Bârlad va organiza turneul de fotbal juvenil “Filip Ionascu”, competitie adresatã grupelor de juniori 2007-2008, 2009 si 2010. Meciurile se vor desfãsura pe stadionul Municipal din Bârlad. Pânã în prezent s-au înscris în competitie, la cele trei categorii de vârstã, 28 de echipe.