|

L-au pedepsit si judecãtorii, nu numai Dumnezeu, pentru cã a furat în zi sfântã!

DUPÃ GRATII… Lãcãtus Nelu Ionut, de 29 de ani, din comuna Perieni, a fost condamnat la 3 ani închisoare cu executare de cãtre judecãtorii bârlãdeni, pentru sãvârsirea infractiunii de furt calificat si violare de domiciliu. Acesta a comis infractiunile în dimineata de 14 octombrie, de Sfânta Paraschiva. Decizia judecãtorilor bârlãdeni nu este definitivã.

Judecãtorii bârlãdeni l-au condamnat pe Nelu Ionut Lãcãtus, din comuna Perieni, la pedeapsa de 3 (trei) ani închisoare pentru sãvârsirea infractiunii de furt calificat, sãvârsitã în noaptea de 13/14 octombrie anul trecut. Atunci, politistii Sectiei 3 Politie Ruralã Bârlad au probat activitatea infractionalã a acestuia, bãnuit de comiterea unei infractiuni de furt calificat.

Vã reamintim cã, în urma cercetãrilor efectuate, politistii bârlãdeni au stabilit cã, în noaptea de 13/14 octombrie, ora 22.00, bãrbatul a pãtruns în curtea si, ulterior, în interiorul unei locuinte din comuna Grivita. În locuintã se afla proprietarul, un bãrbat în vârstã de 57 de ani si fiica sa, în vârstã de 15 ani. Bãrbatul condamnat a purtat o cagulã pentru a-si ascunde identitatea si s-a folosit de un cutit. În timp ce încerca sã pãtrundã într-o camerã a locuintei, acesta a fost oprit de proprietarul locuintei, care a reusit astfel sã împiedice pãtrunderea autorului în camera în care se afla si fiica sa minorã. Înainte de a fi alungat, cel bãnuit a reusit sã sustragã mai multe bunuri, prejudiciul produs în cauzã fiind estimat la 100 de lei. Din cercetãri, a mai reiesit faptul cã, în aceeasi searã, Nelu Ionut Lãcãtus a încercat sã pãtrundã într-o altã locuintã, din aceeasi localitate, însã nu a reusit, fiind observat de cãtre proprietar. Condamnarea nu este definitivã, inculpatul putând face apel la Tribunalul Vaslui.