|

Lãsat în libertate, violatorul fetei de 13 ani din Zorleni a fost prins când o batjocorea!

DE NECREZUT… Caz incredibil la Bârlad, unde o minorã de 13 ani este violatã de cãtre un individ de 29 de ani, desi minora este sub protectia specialistilor din cadrul Protectiei Copilului Vaslui. Aici duce indolenta judecãtorilor vasluieni, în cazul lui Nelu Marian Anghel, din comuna Zorleni, de 29 de ani, condamnat la trei ani închisoare cu suspendare pentru trafic cu minori. Bãrbatul, cunoscut din emisiuna „Acces Direct” unde a fãcut de râs judetul împreunã cu mama fetei de care îsi bate joc cum vrea, nu a respectat conditiile puse de judecãtorii vasluieni, în 2013, când l-au condamnat, acesta fiind în perioada de încercare de sase ani. Duminicã seara, politistii au ajuns la Zorleni, în urma unui apel la 112, gãsind individul fãcând sex (fata spune cã o viola) cu minora de 13 ani. În loc sã fie zvârlit direct în arest, individul este audiat, împreunã cu fata de 13 ani, pentru comiterea infractiunii de sex cu un minor! Oare ce trebuie sã facã Nelu Marian Anghel, ca sã fie arestat pentru pedofilie si viol? Sã o facã în stradã, ca sã vadã si politistii, procurorii si judecãtorii?

Incredibil, dar adevãrat! Nelu Marian Anghel, de 29 de ani, din comuna Zorleni, un infractor înrãit, pedofil si traficant de minori, aflat în libertate din cauza unor judecãtori milosi nevoie mare de la Tribunalul Vaslui, este audiat si cercetat pentru sex cu un minor, faptã comisã duminicã, 28 ianuarie. Ca sã înteleagã toatã lumea, sã facem prezentãrile: este vorba despre minora din Zorleni, a cãrei mamã a apãrut la emisiunea
“Acces Direct”, fãcând niste dezvãluiri socante, caz care a fost intens dezbãtut de opinia publicã. Acum, minora de 13 ani (abia pe 29 februarie face 14 ani) este sub protectia specialistilor împreunã cu ceilalti patru frati ai ei si vrea sã învete, dar trecutul ei si al incredibilei sale mame, care a fãcut-o practic de râs si a obligat-o sã se prostitueze cu Nelu Marian Anghel, individul de 29 de ani, o ajunge din urmã. Am mai precizat cã fata de 13 ani, care locuieste în Bârlad, într-un apartament – locuintã socialã – apartinând Protectiei Copilului Vaslui, a fost agresatã pe 5 decembrie si pe 10 ianuarie, de acelasi Nelu Marian Anghel, care a luat-o la el în comunã. Fata merge cu el la un individ aflat în arest la domiciliu, pentru cã se fereste sã fie vãzutã de mama ei, deoarece Nelu Marian Anghel a fost si este iubitul mamei ei, o prostituatã cu state vechi în Zorleni. Fata întretine raporturi sexuale, ea spunând cã fãrã voia ei, dar cu acordul mamei (!!), cu acest Anghel, pedofil si traficant de minori, încã de când avea 12 ani! Din decembrie 2013 acest individ, care dã târcoale fetitei de 13 ani, îsi bate joc de ea si o violeazã constant, este CONDAMNAT cu suspendare pentru trafic de minori (în D 3630/89/2013, Tribunalul Vaslui): „Condamnã pe Nelu Marian Anghel la pedeapsa cea mai grea de 3 (trei) ani de închisoare si pedeapsa complementarã a interzicerii drepturilor pe o perioadã de 1 (un) an. În baza art. 86 indice 1 alin. 1 Cod penal, dispune suspendarea executãrii pedepsei sub supraveghere pe un termen de încercare de 6 (sase) ani”, este sentinta datã de judecãtorii vasluieni. Ce face Nelu Marian Anghel?? Cititi…

Prins când viola fata de 13 ani!

Duminicã, 28 ianuarie, fata de 13 ani a avut bilet de voie de la supraveghetor, plecând la Zorleni la rude. Nu s-a întors la ora care scria pe bilet si a fost sunatã de supraveghetor, dar ea n-a rãspuns la telefon! A anuntat politia din Bârlad, care între timp primise prin 112 un apel de la un bãrbat din Zorleni, care reclama cã în casa lui a venit Nelu Marian Anghel cu fata de 13 ani si cã o violeazã într-o camerã! Politistii bârlãdeni de la Sectia 3 Politie Ruralã au plecat imediat la Zorleni, gãsind pe individul pedofil si traficant „cãlare” pe fata de 13 ani, în plinã actiune. Au fost luati amândoi pe sus si dusi la Politia Bârlad la audieri. „În aceste momente se desfãsoarã audieri la Sectia 3 Politie Ruralã Bârlad, fiind fãcute cercetãri într-un dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunii de sex cu un minor, fatã de un bãrbat de 29 de ani din comuna Zorleni. Aceste cercetãri si audieri se fac în urma unui apel la 112 primit duminicã, pe 28 ianuarie, de la o persoanã din Zorleni”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Cu alte cuvinte, politistilor si procurorilor le ia o groazã de timp sã dovedeascã ceea ce politistii au vãzut cu ochii lor: individul de 29 de ani fãcea sex cu minora de 13 ani chiar când ei au intrat în camerã. Ce probe mai trebuie pentru ca pericolul social, pedofilul si traficantul de minori Nelu Marian Anghel sã ajungã dupã gratii?

Psihologul Ionel Brãtianu, îngrijorat de atitudinea sfidãtoare a proxenetului liber!

„Este pentru a patra oarã când agresorul ne demonstreazã cã poate fenta orice demers pentru a supune în continuare victima diferitelor forme de hãrtuire si intimidare, în cadrul procedurilor judiciare. Cred cã se asteaptã sã-l luãm si pe agresor sub protectie”, a spus Ionel Brãtianu, psiholog si specialist al CPRUCANE Bârlad, unde sunt institutionalizati copiii femeii din Zorleni. „Mama copiilor care a participat la Acces Direct, a recunoscut cã se prostitua si pe fondul acestor relatii aveau loc scandaluri cu bãrbatii cu care trãia în concubinaj. De altfel, ultimul concubin al mamei a fost chiar Marian Nelu Anghel, care ulterior a corupt si pe fiica acesteia, întretinând raporturi sexuale cu ea, chiar dacã avea doar 12 ani. Mai mult, proxenetul ignorat de autoritãti, de politie, de judecãtorii care l-au lãsat în libertate, a învãtat-o pe fatã sã spunã cã a fost violatã de fratele ei mai mare, pentru ca sã fie el bãnuit de viol. Fiind acum institutionalizatã la un centru din Bârlad, specialistii psihologi au reusit sã o facã pe minorã sã spunã exact ce i s-a întâmplat, ea fiind inclusã într-un program de consiliere psihologicã, pentru a trece peste traumele îngrozitoare care i-au marcat copilãria.”, a mai precizat Ionel Brãtianu. Se pare cã fata de 13 ani nu prea a trecut peste traume, mergând încet-încet pe urmele mamei ei, prostituatã.