|

Lascãr Rotaru si Andreea Pãuc, medalii de bronz la Nationalele de lupte

REUSITE… Lascãr Rotaru si Andreea Pãuc, ambii legitimati la “Viitorul” Vaslui”, au cucerit medaliile de bronz la Campionatul National de lupte de la Resita.

Lupte

PE PODIUM… Luptãtorii vasluieni au urcat pe podium la Campionatul National de lupte libere, greco-romane si lupte feminine pentru seniori de la Resita. Lascãr Rotaru, supranumit “Bestia Moldovei” din luptele de MMA, a luat bronzul la 84 de kg – lupte libere, iar Andreea Pãuc a cucerit tot medalia de bronz, la categoria 59 kg – lupte feminine.

Noi rezultate remarcabile pentru sectia de lupte a Clubului Sportiv “Viitorul” Vaslui. Lascãr Rotaru si Andreea Pãuc, sportivi pregãtiti de Neculai Beligan, au urcat pe podium la editia din acest an a Campionatului National de lupte libere, greco-romane si lupte feminine. Lascãr Rotaru ar fi trebuit sã concureze la categoria 79 de kg, dar a pierdut lupta cu cântarul si a fost nevoit sã participe la categoria 84 de kg. A fost o “mutare” inspiratã, Lascãr Rotaru reusind sã obtinã medalia de bronz. Tot medalie de bronz a cucerit si Andreea Pãuc, luptãtoare care a concurat la categoria 59 de kilograme – lupte feminine. La editia din acest a Campionatului National de lupte au participat peste 350 de sportivi de la cele mai bune cluburi din tarã, componenti au loturilor nationale si olimpice, multiplii medaliati la campionate mondiale si europene.