|

Liber sugetator

Mihai Ponea s-a bãtut tare în ultima sãptãmânã sã fie presedinte la PNL Vaslui. Chiar si-a anuntat candidatura, primul pas firesc pentru a fi ales. Dacã nu te înscrii în competitie, nu ai cum sã câstigi! Dar se pare cã ar fi primit un mare NU de la Bucuresti, lucru care l-a dezumflat si l-a fãcut sã batã în retragere.

Veste bunã pentru vasluieni, în special pentru întreprinzãtori sau primarii care au probleme cu avizele la ISU. Sefa de la Avizãri, maiorul Elena Veronica Ursachi, se va muta la Iasi, pe acelasi post pe care a “lucrat” si la Vaslui. Am pus ghilimele fiindcã i-a înnebunit la propriu pe cei care au îndrãznit sã cearã un aviz de la ISU. Chiar si pe marele Buzatu l-a întors cu proiectele de la apã si canal. Se pare cã la mutarea acesteia a pus umãrul un afacerist, Safir de la pui, care se dã cu fundul de pãmânt cã din cauza acesteia a pierdut 12 milioane de euro. Asa se întâmplã de fiecare datã când în sistem un fuctionar îsi face treaba. Este “avansat”!

Surprizã la Primãria Vaslui! Fiul risipitor, Dorin Bãlãnescu, fostul director de la sucursala Vaslui a operatorului de apã Aquavas, s-a întors acasã. Acesta a fost numit sef la Serviciul Tehnic în locul lui Narcis Cheser, care s-a mutat la Politia de Frontierã. Curios e cã primarul Pavãl l-a înscãunat pe fostul director. Dar probabil si-a rezolvat bubele pe care le avea la DNA de pe vremea când coordona proeictele europene de la Aquavas.

Baiatul cu rusacul în spate e major. A facut 31 de ani

La multi ani tânãrului parlamentar de la USR! Mihai Botez, cunoscut drept bãiatul cu rucsacul în spate, a împlinit 31 de ani pe 29 martie, prilej cu care a dat un sprit colegilor la un restaurant cochet. Cicã le-ar fi spus colegilor sã nu vinã cu cadouri si, prin urmare, toti s-au îngrãmãdit sã-l felicite. Si noi îi spunem: La multi ani! Sperãm sã chefuim atunci când îsi va inaugura cabinetul de parlamentar la Bârlad.