|

Liber sugetator

De când Cãtãlin Popa, fostul adjunct de la IPJ Vaslui, s-a pensionat, toate îi merg pe de-a îndoaselea. Mai întâi a trebuit sã se angajeze la Dumitriu, la firma de pazã, iar mai apoi sã intervinã pe la fostii colegi sã-i roage sã anuleze procesele verbale de contraventie ale patronului. Pãi, de ce si-a luat Costache Dumitriu director de la IPJ?

Scandal la Spitalul Judetean. S-a rãsuflat o trebusoarã urât mirositoare. Cicã dupã ce s-au investit milioane de lei în instalatia de aer conditionat, managera a fost nevoitã sã încheie un contract cu o firmã, sã punã folie fumurie pe geamuri pentru a scade temperatura în saloane. Acum nu stim cât de profesionistã este aceastã solutie, dar bãietii care au montat folia sunt cu totul neprofesionisti. Au uitat sã scoatã baghetele când au pus folia cu pricina.

Cicã Miler, zmeul de la Rutierã Negresti, e stresat. I-au iesit niste bube pe picioare de când e în rãzboi cu presa, motiv pentru care nu-si face norma de cinci masini pe zi la RAR. Noi îi sugerãm sã se pensioneze pe caz de boalã ca mai toti politistii cu bube în cap de la IPJ Vaslui.

Bichinet, zã master

Auzindu-l pe Gelu Bichinet, seful Bibliotecii judetene cum vorbeste în englezã cu Klemm, ne-am zis în gând: “Bã ãsta meritã sã fie sef peste toti bibliotecarii din judet!” Accentul sãu îl trãdeazã cã a fãcut orele de englezã la Moscova, cu Iliescu.