|

Liber sugetator

La Vaslui, primarul Pavel are douã proiecte care se încãpãtâneazã sã nu-i iasã. Primul e constructia unui bazar, o idee care ne-ar întoarce în timp cam cu zece ani, iar cea de a doua pe care vrem sã o dezvoltãm un pic, extinderea parcului Copou. Aceastã idee este mai veche si pleacã de la regretatul consilier Irimia, care, ce-i drept, cam pusese ochii pe acel petec de pãmânt ultra, ultra scump. Acum problema a redevenit viralã fiindcã un alt consilier, de data aceasta judetean, a pus ochii pe acest mãr al discordiei. Noi sperãm cã primarul chiar vrea sã facã parc, fiindcã altfel totul ar fi urât mirositor.

Cea mai tare fazã pe care noi am auzit-o vreodatã. Mai tineti minte bãtaie ca-n sapte pãcate de la ”Ground Caffe” din Bârlad. Ei, dupã ce patronul, proful de religie si o serie de interlopi au fost retinuti de Politie 24 de ore, acestia vor sã se joace de-a justitia. Au anuntat cã vor rula contra cost filmele cu scenele bãtãii din club, care, culmea, sunt si probe în dosar. Reamintim cã gasca de la ”Ground Caffe” s-a ales cu mãsura controlului judiciar, dupã ce a stat o noapte la „mititica”. Ne punem si noi întrebarea ca prostii. Ce vor sã facã organizatorii cu banii neîncasati de la difuzarea acestor filme, probe la dosar? Ei nu se uitã la România TV? N-au învãtat nimic din pãtania lui Ghitã?

Daniel Olteanu, Învãtatul Sãptãmânii

Olteanu a reusit o performantã peste Adrian Solomon. S-a înscris la Colegiul National de Apãrare, o institutie foarte serioasã din structurile cu ochi albastri din România. Îi urãm succes la învãtãturã!