|

Liber sugetator

Afacerea cu TVA rambursat din exporturi de mobilã, pe care procurorii DIICOt de la Vaslui au destructurat-o, e mai profundã decât pare la prima vedere. Cicã toatã mobila care rezulta din suveica evazionistã se vindea la « negru » în Suceava, la schimb cu încãltãminte. Asadar, filiera completã mai are în lant si un patron vasluian care se ocupã cu încãltãminte. Acesta este sursa de ches a retelei. Vom vedea ce spun si procurorii.

Viceprimarul de la Murgeni cam calcã în strãchini, cel putin asa vorbeste gura satului. Nu e treaba noastrã ce face omul în timpul liber, însã lumea din oras vorbeste cã mândra care i-a sucit mintile a fost « angajatã » la ajutor social. Noi credem cã femeia se încadra, iar cetãtenii din oras sunt invidiosi cã edilul e încã în putere.

Bãtãlie mare pe postul de purtãtor de cuvânt la Institutia Prefectului Vaslui, acum cã s-a fãcut schimbarea. E stiut cã vechiul prefect pleacã cu tot cu sef de cabinet si purtãtor de cuvânt. Miza e una mare fiindcã leafa e una mare de tot: vreo 8.000 de lei, dacã e sã dãm crezare lui Solomon si legii noi de salarizare.

Sexy Roxana si noul Rosu’ de PSD

Sexy Roxana, viceprimãrita de la Bârlad, a fãcut furori cu tinuta sa la înscãunarea lui Edi Popica ca prefect, drept pentru care primeste distinctia de cea mai cochetã si mai inspiratã femeie din clasa politicã vasluianã, pentru cã a reusit sã redefineascã nuanta de culoare: rosu de PSD !