|

Liber sugetator

Marele politician Bichinet a devenit agent imobiliar. Dupã douã denunturi la DNA, în numele Frãtiei, a trecut si la afaceri mai serioase. A decis sã vândã cei 1.000 de metri pãtrati de la spitalul vechi. Pretul e unul pipãrat, cam 300 de euro/mp. Dacã am face o socotealã la ce pãmânturi are pe numele sãu sau pe al firmei sotiei, dar mai ales pe la strãini, cred cã l-ar întreceti pe Gigi Becali. Poate când se va mai duce la DNA nu va uita sã spunã, printre altele, si cum le-a dobândit. Mai ales pe cele pe care le are înstrãinate, cum ar fi cel de la Statia Lukoil de la iesirea spre Bârlad.

Toatã lumea se întreba cine a fost acel cameraman care a filmat Revolutia în 1989, dar mai ales executia lui Ceausescu. Mai târziu am afalt cã marele patron de la Pro TV, Adrian Sârbu, era acel bãiat în pulover care detinea în 1989, absolut întâmplãtor, o camerã de filmat. Cam asa si cu filmele turnate la Episcopia Husilor. Cele 8 care au ajuns si la DNA. Nimeni nu stie cine le-a filmat. Totusi, noi am aflat cine avea camerã acum 10 ani, când s-a turnat primul film. Doar “popalãii” de la Bârlad detineau aceste aparate.

Un nou semn de circulatie în judetul Vaslui

Peste tot ne vãitãm cã suntem damnati si cã nu ne meritãm acest statut. Ba mai mult, cã forte ascunse “bine plãtite” dirijeazã aceastã mega campanie de denigrare a judetului. Dar nimeni nu face nimic pentru a opri fãrãdelegile care se petrec aici. Toatã lumea ar vrea cã sã bage mizeria sub pres. Acum, cu scandalul de la Episcopia Husilor, ne-am mai pus o tinichea de coadã. Meritatã, dacã nu protestãm! Iatã ce glume circulã în mediul on-line!