|

Liber sugetator

Dacã sefii Politiei au tinut stacheta sus la examene, a venit si rândul esalonului II sã se prezinte la examen. E vorba despre Manolo, care e candidatul pentru sefia Politiei municipale Vaslui. Se pare cã acesta nu s-a descurcat prea bine si a luat o notã sub 5. Asa-i la primul examen. Pofta vine mâncând!

Si dacã tot am pomenit de politisti, sã spunem si una despre fostii politisti! Acum, cã seful de la Economic a iesit la pensie, s-a aflat cã acesta a tinut o firmã de materiale de constructii în brate. Aceasta s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioadã, când si-a schimbat si culoarea în rosu aprins. În perioada cât a avut protectie, i-a mai scãpat printre degete si câteva materiale de constructii politistului omenos.

Dumitru Boros, primarul Bârladului, are sentimentul cã pe bârlãdeni îi poti pãcãli oricum. Acesta l-a luat pe Decusearã la Minister, desi stia rãspunsul de dinainte. Scopul lor nu e acela de a aduce bani pentru Spital, ci de a-i arãta stãpânului Dobro, cã fac tot ce le stã în putere pentru a-l ajuta sã îsi recupereze milionul de euro, pe care îl are de încasat de la Spital. Spuneam cã bârlãdenii nu sunt prosti, pentru cã ei stiu cã si actualul primar îi face cãrtile lui Dobrovolschi, pentru a jecmãni spitalul Bârlad. Cu acel milion de euro, Dobro ar termina Spitalul privat din curtea celui de stat.

Dumitru Buzatu – moscovitul

În timp ce Trump aleargã din Emirate, în Polonia, Buzatu al nostru a plecat la Putin. Pentru aceastã îndrãznealã de a-l sfida în fatã pe liderul lumii, îi acordãm distinctia de Mare Diplomat si îl felicitãm cã l-a luat pe Alexeev cu el, ca sã nu pãteascã rusinea pe care a tras-o Trump în Emirate, când a rãmas fãrã cazare la hotel.