|

Liber sugetator

Nu s-au stins încã ecourile mega tranzactiei de 11 milioane de euro, sumã cu care cunoscutul om de afaceri Fãnel Bogos a cumpãrat ferma avicolã a sirianului de lângã Vaslui, Avicom, cã o altã veste circulã deja. Cicã bãncile unde era dator omul de afaceri de la Banca i-au blocat conturile pentru cã a rãmas în urmã cu ratele. Informatia este numai la nivel de zvon, însã o sã vedeti cã Bogos va reusi si de data aceasta. Pentru cã aceastã tranzactie produce niste bani albi bunicei pentru patronul de la Siraj, Ahmed al Deiri, poate fi suspectã de o spãlare de bani. Ce nebun dã 11 milioane pe o afacere care face vreo 3 milioane, iar toate datoriile fãcute de sirian sunt de 7,5 milioane?

Bichinet se laudã în toate mediile cã ne va veni de hac. Povesteste cu lux de amãnunte cum a fãcut plângeri la DNA conducerii ziarului nostru si cã în cel mai scurt timp vom fi arestati. Le spune tuturor cã a convins mai multe persoane sã i se alãture în acest proiect, cum ar fi Ciprian Damian, alias Pongo, cel care a devalizat FC Vaslui, sau Dobrovolschi de la Bârlad, care de ani de zile secãtuieste bugetul spitalului. Noi îi urãm succes si îi dorim sã nu i se întâmple ceea ce nouã ne doreste. Si dacã tot am pomenit de Pongo, sã mai spunem cã sotia sa se încãpãtâneazã sã prindã un post cãldut la stat. S-a înscris din nou la concurs pentru a ocupa un post de functionar la Casa de Asigurãri de Sãnãtate.

Lupii tineri de la ALDE si-au fãcut calcule eronate. Entuziasti, acestia au vrut sã scape de bãtrânul Emil Dorin, care încã mai conduce partidul cu o mânã de fier. Au convocat Biroul lor politic, numai cã nu le-au iesit voturile. Cu alte cuvinte, s-au fãcut de râs, mai ales cã au chemat si un secretar de stat de la Bucuresti sã supervizeze sedinta. În final, tot Emil Dorin este presedinte, iar gasca Braniste – Alin Trifu- Bãrãgan îsi linge rãnile. Ceea ce nu au înteles acesti tineri e cã Emil Dorin se va da deoparte când va veni Olteanu. Pânã atunci va rãmâne pe pozitii, fiindcã asa e ordinul de la Bucuresti.

Fite de Husi pe fratele consilierului judetean Dogaru

Fite de beizadea pe mezinul familiei Dogaru. Andrei se plimbã prin micutul orãsel dintre vii cu o masinã de epocã, sfidând poporul greu încercat. Atât timp cât afacerile din transport în comun merg si cât fratele sãu Cãtãlin trage sforile în CJ, totul e posibil. Suntem curiosi cu ce combustibil merge masina. Noi punem pariu cã merge cu gaz metan, dintr-acela pe care-l furau de la Gaz Est.