|

Liber sugetator

Mare sperieturã în familia purtãtorului de cuvânt de la Prefecturã, Cristi Lapa. Nepotica sa, venitã în vizitã în Vaslui din Belgia, s-a pierdut. Toatã Prefectura, cu structurile aferente, a intrat în alertã generalã si, astfel, a fost gãsit copilul. Era undeva pe la stadion. Emotiile au fost atât de puternice încât purtãtorul de cuvânt era sã demisioneze, dar n-a fãcut-o. Dacã prefectul nu era în concediu, cu sigurantã ar fi gãsit-o mai repede. A dovedit-o la Husi cã e abil.

Fostul senator Dan Marian se pregãteste de al doilea faliment. Dupã ce a a dat în insolventã celebra firmã de pufuleti, Marcomi, acum se pregãteste sã o mai falimenteze si pe-a doua. Cea care s-a ridicat din cenusa primei firme. Dacã la prima insolventã s-a ales cu un milion de euro de la Fondul de Garantare, la al doilea faliment încã nu stim. Cert este cã a mutat toate leasing-urile pe firma unui amic, pentru ca lichidatorul sã nu i le poatã lua.

Si dacã am pomenit de ex-senatorul Marian sã mai spunem cã primarul de la Perieni, Alexandru Iacob, e foarte supãrat pe acesta. Tocmai a dat cu subsemnatul la DNA Bucuresti, pentru niste lucrãri de infrastructurã din trecut. Acesta acum se jurã cã nu are afaceri cu fostul senator si nici în trecut nu a avut. Noi îi amintim de una. Terenul din fata fostei fabrici Abrom.

Casã de piatrã, Sandule!

Îi urãm colegului nostru, Alexandru Croitoru, casã de piatrã, multi ani fericiti si, chiar dacã împreunã cu proaspãta sa sotie formeazã un cuplu mai tomnatic, ne dorim ca la anul sã dãntuim si la botez. Spunem asta, fiindcã un amãnunt (vezi foto medalion) parcã prevesteste cã în curând în familia lor va veni barza.