|

Liber sugetator

Stiati cã, judetul Vaslui are un inspector guvernamental? Nu vorbim de Iftimoaie, ci de un personaj destul de obscur si bine dosit în Prefecturã. Este vorba de Cezar Mocanu, un bãiat care fãcea auditul pe la Primãrii din partea Prefecturii si, unde prindea un primar mai slab de înger, îl altoia cu câte o asigurare. Omul a devenit înalt functionar public în timpul lui Ciolos.

Nici bine nu s-a instalat sefã de cabinet a prefectului si au si sãrit hingherii pe ea. Biata fatã a fost sfãtuitã sã lase dansul pe mese si selfi-urile de pe Facebook, fiindcã acum ocupã o demnitate publicã. Parcã pânã acum ar fi lucrat în privat! Era ditamai sefa la o asociatie intracomunitarã a CJ-ului. Fata e mai libertinã si poporul ar trebui sã înteleagã acest lucru, mai ales cã face parte din a doua generatie de nomenclaturisti ai PSD-ului.

Mare nebunie cu sefa de personal din Primãria Vaslui, cunoscutã drept Mariana Micã, pe vremea când era secretara la Primãrie. Acum cã e ditamai director în Primãrie, doamna Selaru se sparge în figuri din banii publici. Primãria Vaslui a ajuns sã aibã salariile ca la Iasi sau Constanta, desi Primãria noastrã e infinit mai sãracã. Cicã salariile au ajuns asa de mari, fiindcã în martie a fãcut niste majorãri cam ilegale, iar acum când, de fapt, trebuiau fãcute, s-a dat în stambã. Sã vedem ce va zice si Curtea de Conturi când va veni în control.

Seful de la ISU e un erou, nicidecum tap ispãsitor

Toatã presa a sãrit pe bietul comandant de la pompieri, col. Ghiorghe Blagoci, cã nevastã-sa a luat nota 1 la o probã sportivã, care ar fi trebuit sã o clasifice la un concurs pentru ocuparea unui post de ofiter. Pãi, noi zicem cã ar trebui felicitat cã nu s-a implicat si a dat dovadã cã e cocos în casã, chiar dacã o sã mãnânce rece de acum mult si bine. Chiar îi sugerãm ministrului de interne sã-i dea un premiu pentru transparentã. Pãi, dacã era altcineva în locul sãu, de exemplu colonelul “Chevronel”, nu punea o vorbã sã o treacã pe nevastã-sa la probele fizice?