|

Liber sugetator

În Bârlad s-a auzit zvonul cã primarul e la DNA. Pesedistii erau în delir, liberalii agitati. Numai cã Dumitru Boros era bine mersi în birou, semna documente la foc automat. Si atunci cine era la DNA? Probabil fostul primar, Titi Constantinescu, fiindcã Bunea nu putea fi. A fost prea putin timp primar pentru a face prostii.

Nelu Tãtaru, seful liberalilor, e foc si parã pe unii primari pe care-i suspecteazã cã pleacã la ALDE împreunã cu Olteanu. Dacã-i asa sensibil, ne punem si noi o întrebare: De ce fina sa, Mihaela Vlada, directoarea de la DSP a trecut la ALDE? Pe aceasta de ce nu o criticã, fiindcã a fost asumatã de PNL atunci când a fost numitã pe acea functie. Si sotul sãu e un om important în organizatia localã PNL.

Dupã bubuiala de la Casa Nationalã de Asigurãri, care s-a lãsat cu descinderi si cu arestãri, urmeazã jihadul si-n teritoriu. Cicã Vasluiul e pe listã si deja niste fosti directori au ceva emotii. Fiindcã partidul i-a pus si tot partidul i-a pus sã si semneze. Se va vedea ce loc ocupã Vasluiul în aceastã mega caracatitã

Mihai Bozianu si statutul de victimã colateralã

Mihai Bozianu este un liberal care se chinuie de vreo douã luni sã ajungã consilier PNL în CLM Bârlad. Pentru perseverenta sa, dar mai ales pentru încãpãtânarea partidului de a-l pune pe acea functie împotriva curentului PSD, îi acordãm distictia de « Victimã colateralã » în rãzboiul PSD-PNL la Bârlad. O altã victimã a acestui rãzboi a fost si Sexy Roxana, care dintr-o contrã a ajuns viceprimar, desi nici PNL si nici PSD n-au vrut-o.