|

Liber sugetator

Avem la Vaslui un mare ziarist mustãcios, care a fost prins, un pic, la furat în magazinul Penny de la Gãzãrie. Si-a luat si omul din raft o cremã de mâini de 40 de lei si a fost surprins de camerele de supraveghere. Prins cu mâta în sac acesta i-a implorat pe paznici sã nu cheme Politia. În cele din urmã s-a ajuns la un acord: sã plãteascã marfa furatã, dar si cea din urmã. Se pare cã ziaristul nostru era un “client” mai vechi al magazinului. Si uite asa a venit fratele ziaristului cu 400 de lei, ca sã spele rusinea.

Concursul de sef la Politia Localã Bârlad se reia si, spre disperarea multora, comisarul Chelaru nu va putea sã se înscrie. Nici acum nu i-a venit decizia în dosarul în care a fost retinut pentru abuz în serviciu. Prin urmare nu este eligibil. Conform ultimelor date, în joc mai rãmân doar doi candidati, dacã între timp nu se mai decid si altii sã candideze.

Alegerile de la Osesti stricã toate socotelile în sat. Mai întâi s-au sucit candidatii PSD cu cei ai PNL, dar si mai trist e cã popa Geani, sotul presedintei PSD din localitate, trebuia sã-l cunune pe candidatul PSD, care între timp a ajuns la PNL. Si cum dracul îsi bagã coada, candidatul nu mai vrea nas pe popa Geani. Cicã e pesedist, e din ciuma rosie.

Soferul lui Bichinet, liderul de sindicat de la Protectia Copilului, se pregãteste sã bage capul în nisip

Pãzea la Protectia Copilului! Marele lider de sindicat, Gicã Cretu, care amenintã cu tot felul de actiuni de protest dacã angajatii institutiei nu-si vor primi banii, este nimeni altul decât soferul lui Bichinet de pe vremea când era senator. Asã cã mare brânzã nu o sã iasã. Acum întelegeti de ce Buzatu e linistit? Se va pune repede batista pe Tambal.