|

Liber sugetator

Fostul comandant de la Jandarmi, Paul Smântânã, se laudã prin oras cã are oferte de la firme din Bucuresti, cu salarii de 3.000 de euro. Firmele de pazã ar fi interesate de serviciile sale, dar spune cã se mai gândeste. Ar mai vrea sã se odihneascã un pic, fiindcã functia l-a obosit teribil.

Si dacã tot veni vorba de pensionari, un alt personaj celebru al judetului, Vasile Popa, fost director la Curtea de Conturi Vaslui, vrea sã fie util dupã pensionare. Nemultumit de pensia sa de câteva zeci de milioane de lei, acesta i-a contactat pe primari si le spune cã el le poate face auditul. Bineînteles, contra cost. Pânã acum a contactat vreo 30 de primãrii, prin firma sa de experti contabili.

Vã mai amintiti de primul condamnat pentru coruptie din judetul Vaslui? De fostul deputat Vasile Butnaru, care a fãcut praf primii bani europeni intrati în judetul Vaslui? Ei, acest individ care a vrut sã fie director la Aquavas si care a reusit sã intre în cele din urmã, gratie lui Buzatu, în Consiliul de Administratie face acum valuri mari prin sedinte, de parcã le-ar sti pe toate. Ar trebui sã fie mai cuminte, mai ales cã tocmai i-a venit o proprire de vreo 800.000 de lei de la BRD, dupã ce nu a mai plãtit un credit.

Pãcãliciul sãptãmânii

În aceastã sãptãmânã acordãm premiul “Pãcãliciul Sãptãmânii” lui Marius Arcãleanu, care a fost fãcut KO la Osesti de Buzatu. Desi PNL ar fi trebuit sã câstige alegerile acolo cu 80%, Marius Arcãleanu a avut inspiratia sã meargã în alegeri cu un candidat pe care i l-a livrat tacticos Buzatu, dupã ce i l-a împachetat frumos si i-a construit o frumoasã poveste de independent. Complice la acest premiu este si Nelu Tãtaru. Pentru reusitã, trebuie sã mai spunem cã Buzatu nu ar fi putut face nimic fãrã sprijinul Simonei Polak, o mare strategã a PNL-ului dupã plecarea lui Dan Marian.