|

Liber sugetator

Scandal la societatea de constructii LDP, care este în subordinea Consiliului Judetean. Actionarul majoritar nu s-a multumit sã-l aducã doar pe fostul prefect Tibulcã în Consiliul de Administratie, ci l-a mai adus si pe proaspãtul pensionar de la CJ, Marin Nistor, cel care ani în sir a tinut frâiele economice ale judetului. Oare nu mai sunt alti specialisti decât fostii dinozauri care au tras în jos judetul?

Rãzboiul în PSD Vaslui, care mocneste de ceva timp, intrã într-o nouã fazã, cea a disputelor pe teme penale. Cã doar raportul de la Curtea de Conturi nu a ajuns la presã fãrã ca cei care-l sapã pe Buzatu sã nu aibã vreun amestec. Oricum noi ne bucurãm când sar scântei. Doar asa mai aflãm câte ceva din interior. Distractiv e cã Solomon si compania de la Bârlad arbitreazã aceastã disputã si asteaptã în tihnã ca rebelii din PSD sã-i rupã capul lui Buzatu.

Nasul Tibulcã a mai bifat încã un CA

Vi-l mai aduceti aminte pe nasul Tibulcã, fostul prefect al judetului, fostul director tehnic de la Aquavas? Acum cã s-a pensionat, l-a miluit finul Miticã cu încã un consiliu de administratie, la LDP. Se pare cã este un asa mare specialist, încât sistemul nu se poate debarasa de el.