|

Liber sugetator

La Bârlad au început sã aparã tot felul de vorbe despre o “privatizare” a unui WC public din oras, situat undeva în spatele cinematografului Victoria, fãcutã ilegal. Unii spun cã aceastã privatizare ar fi fost fãcutã mai demult, de pe timpul primarului Gãvan, altii spun cã e recentã, din timpul domniei lui Boros. Noi, ca sã punem paie pe foc, spunem cã e de pe timpul lui Constantin Constantinescu si cã afacerea ar cam fi început sã putã.

Dupã ce, mai în glumã, mai în serios, fostul consilier PSD, Marius Iamandi, si-a anuntat intentia de a candida la primãrie, la orizont au apãrut mai multe nume dornice sã candideze. Solomon nici nu vrea sã audã de fostul sãu camarad, pentru cã i-ar fi promis cumãtrului sãu, Traian Petcu, acum mare secretar de stat, cã îl va lãsa sã candideze.

Dupã scandalul politistului pedofil de la Bucuresti, în toate structurile Ministerului de Interne a început goana dupã perversii cu hainã militarã. Chiar dacã la Vaslui e încã liniste, totusi si aici sunt câteva cazuri. Un exemplu e politistul de la Vetrisoaia, dar nu e singurul. Noroc cu acel val de pensionãri, cã ar fi fost jale dacã cineva ar fi analizat mai atent moralitatea politistilor vasluieni.

Pupic dulce sau sãrutul lui Iuda

Imaginea zilei de la întâlnirea pesedistilor vasluieni cu Dragnea o are în prim plan, pe nimeni alta decât, pe coana preoteasã, profesor doctor Ramona Mocanu. Cum aceasta este cunoscutã drept o apropiatã a lui Buzatu, suntem curiosi sã vedem, în timp, dacã acest tandru sãrut pe care i l-a aplicat liderului PSD este unul din dragoste sau unul de despãrtire. E stiut faptul cã atunci când Buzatu vrea sã transmitã un mesaj cu mai multe subîntelesuri, apeleazã la Ramona.