|

Liber sugetator

V-am promis încã de sãptãmâna trecutã cã vã dezvãluim numele politistului adjectiv care l-a amendat pe seful de la Jandarmerie cã a traversat printr-un loc nepermis. Acesta e nimeni altul decât incoruptibilul Pricop, politistul care l-a lãsat fãrã permis si pe politistul proaspãt pensionat de la Stefan cel Mare, Caverde.

De când a ajuns la putere, în România, judetul lui Dragnea, la Vaslui, mai exact în parcarea de la Consiliul Judetean, s-au înmultit masinile cu numãr de Teleorman. Dacã în trecut era sãrbãtoare când masinile cu indicativul TL erau vãzute prin oras, acum acestea sunt ca la ele acasã. Noi nu credem cã proprietarii acestora au venit sã investeascã banii lui Dragnea la noi, ci dimpotrivã, au venit sã “pescuiascã” ceva.

Probabil vi-l mai amintiti pe clientul nostru de la DSVSA, Nelu Munteanu, care si acum este director adjunct. Cicã de ziua sa a fãcut mare chef în sala de sedinte a institutiei, cu fripturi pe alese si bãuturã din plin. Numai cã atmosfera a fost una de înmormântare. Lumea nu-l prea mai iubeste si multi au venit acolo doar din complezentã.

Cum l-a ucis colegul nostru pe îndrãgitul profesor Romeo Tãlmaciu

Nu putem sã lãsãm sã treacã necriticat un moment destul de penibil din viata micutului nostru târg. Colegul nostru, Sandu Croitoru, l-a ucis pret de câteva zeci de minute bune pe celebrul profesor Romeo Tãlmaciu. Sãracul, se zbãtea între viata si moarte la spital, iar la Vaslui deja lumea îi cânta prohodul, gratie textului apãrut pe site-ul ziarului nostru. Sandule dragã, nu fi supãrat pe noi cã nu suntem solidari cu tine, dar momentul a fost unul jenant si pentru noi. Sper ca cititorii nostri sã nu fie dezamãgiti de aceastã impardonabilã gafã si încã o datã ne cerem scuze familiei acestui mare om, pentru care ne rugãm la Dumnezeu sã-si revinã si sã râdem împreunã de aceastã mare trãsnaie.