|

Liber sugetator

Un politist de la “Mascati” a tulburat foarte tare apele la IPJ Vaslui. A scris un memoriu Ministrului de Interne, cu tot ceea ce a crezut dânsul despre posibile matrapazlâcuri, care s-ar face la Politie. Se pare cã Costrãsel a fost crezut de mai-marii sãi, pentru cã, în curând, la Vaslui, vor veni în control bãietii de la “Interne”. Nici colegii sãi nu stau cu mâna în sân si îi pregãtesc acestuia o surprizã: vor sã îi arate pisica cu o plângere, precum cã nu are aviz de constructie pentru casa pe care o detine!

La Bârlad, spatiile pentru balcoane se dau în functie de culoarea politicã! Acum cã liberalii sunt la putere, consilierul Luca a obtinut 16 metri pentru un balcon. Si toate acestea, în conditiile în care un fost consilier PSD nu a primit nici un metru pãtrat, pe motiv cã e… PSD!

La Muzeu e supãrare mare! Toti ostenii de pe macheta “Bãtãliei de la Vaslui” au dispãrut! Nu stim ce valoare istoricã au, însã ne întrebãm oare ce va face Ramona Mocanu cu ei? Cã doar nu se joacã de-a rãzboiul, cu popa Giani!

BOTANISTUL SÃPTÃMÂNII

Subprefectul Mircea Gologan ne-a declarat rãzboi, dupã ce i-am publicat pozele din Thailanda, pe când era în concediu. Din acest motiv a intrat în “silentio stampa” cu redactorii ziarului nostru. Dacã stiam cã e asa de supãrãcios, îi publicam pozele din toate concediile.