|

Liber sugetator

Gurile rele spun cã la o clinicã din oras, cam privatã, un bãtrân internat cu probleme de sãnãtate ar fi cãzut din pat. Si tot ele mai spun cã bãtrânul a fost dus pe la spital, investigat etc. Dar, toatã lumea se face cã nu a auzit de aceastã poveste. E si normal, câtã vreme cu 10.000 de lei poti sã faci multe lucruri, inclusiv sã “ajuti” unele persoane sã tacã, sã uite, sã nu scoatã un cuvânt despre bãtrân. Faza nasoalã pentru clinicã ar fi cã nu va mai prinde o nouã autorizatie, cicã se schimbã legea de la 1 februarie 2019.

Mult a mai suferit sãracu’ vice Ciprian, pe cãldurile astea. Omul si-a luat o instalatie de aer conditionat de la un magazin din oras, numai cã indivizii cu instalãrile au uitat de el. A trecut o sãptãmânã, au trecut douã, au trecut trei… Nimic. Cicã, din proprie initiativã cei de la firma de montãri aer conditionat ar fi venit pânã la urmã si au bãtut la usa vicelui Ciprian. Numai cã am auzit cã patronul ar fi prieten cu un viceprimar de Vaslui, probabil i s-a spus cã nu ar fi bine sã te pui cu pesedeul în halul ãsta.

Si apropo de pesedeu: altã datã mare sef în Prefecturã, Eugen Neacsu se ascunde acum dupã nuc si nu mai participã la actiunile partidului. Omul, pensionar cu acte în regulã, nu a îmbrãcat tricoul alb la Bucuresti, nici fiul sãu, viceprimarul Daniel. Conspiratie sau ce?

Cum împrospãteazã liberalii poporul cu sânge proaspãt

Iatã un primar curajos care a întâmpinat cu zâmbetul pe buze intrarea asistentei care se pregãtea sã-l întepe în venã. Este vorba de primarul liberal de la Vetrisoaia, Corneliu Stângã care a a avut puterea sã râdã când dona sânge. Si uite cum sângele albastru de primar ajunge la poporul de rând. Poate ne-om trezi cu tot felul de pui de primar de care sã nu mai scãpãm.