|

Liber sugetator

Mai tineti minte povestea “Titanicului”? Dacã da, aflati cã s-a lansat la apã în judetul Vaslui un alt Titanic, ceva mai mic, cam ca o barcã, am spune noi. Unde? La Centrul Medico-Social din Bãcesti, acolo unde directorul a cumpãrat o barcã pentru lacul din spatele centrului, utilaj menit sã-i plimbe pe bãtrâni, în momentele lor de liniste. Primele curse inaugurale cu Titanicul din Bãcesti au fost fãcute cu angajatii centrului si niscaiva alesi locali, toatã ziua de vineri. Rãmâne de vãzut cât va tine barca de la Centrul Bãcesti, sperãm sã nu aibã ghinionul fratelui mai mare. Mai stii, poate dã de vreun ghetar pe iazul improvizat…

Feraru, sotul viceprimãritei de la Bârlad a fost însãrcinat sã pãzeascã usa partidului sã nu cumva sã intre Olteanu în partid. Cicã le-ar fi stricat rãu combinatiile mutarea aceasta. Tuciuriul politician viseazã cã nasul sãu si compania vor veni în PSD si împreunã vor mai câstiga o datã Primãria. Însã, sãracii nu stiu ce le pregãteste Buzatu. Acum cã s-a lãmurit cu Olteanu, Feraru are o nouã misiune. Sã afle dacã si Bichinet intrã la ALDE. Sperã ca mutarea acesta sã fie ghimpele care îl va necãji pe Olteanu si-l va distrage de la planul sãu, de a-si pregãti minutios campania de rãsturnare a lui Boros de la Primãrie.

Buzatu a luat-o razna. A pus în Consiliul de Administratie de la LDP toti mosnegii pensionari din partid, care au niste pensii de invidiat. Iatã cine sunt: Marin Nistor, fostul director economic de la Consiliul Judetean, Vioricã Vasile, fostul director de la Bârlad al LDP-ului, fostul politist Florin Sârbu si Anton Aurel, tot de la Consiliul Judetean. Mai lipsea fostul subprefect Neacsu sau fostul prefect Tibulcã.

Sexy Roxana, racul care a înfrumusetat Primãria Bârlad

Îi spunem si noi, cei de la Mincinosu’, multã sãnãtate viceprimãritei Sexy Roxana si multi ani în administratie, cu ocazia serbãrii zilei sale de nastere. Fãrã ea, la Primãrie, ar fi ca pâinea fãrã sare. Nu-i divulgãm vârsta, fiindcã nu se cade, dar am apreciat cã s-a rotunjit nitel, arãtând acum ca o femeie împlinitã. Apreciem de asemenea si cã are simtul umorului, tolerându-ne nouã, glumitele nevinovate. Fãrã ele ziarul nostru ar fi mai sãrac. La multi ani, Roxana!