|

Liber sugetator

Dupã pãtania lui Dragnea la alegerile de la FRF, când Gicã Popescu a fost fãcut la vot de Burleanu, Miticã Buzatu si-a luat mãsuri. L-a înscris pe Ciomaga, bãiatul de casã al partidului, în cursa prezidentialã de la AJF Vaslui. Numai cã, Gheorghitã, actualul sef al fotbalului vasluian, ajutat de subprefectul Mircea Gologan au fãcut, ce-au fãcut si l-au eliminat din concurs. Pentru un moment, fiindcã urmeazã contestatiile. Cine credeti cã face parte din comisia de validare a dosarelor, puntea suspinelor pentru Ciomaga de la Prefecturã? Doi politisti, Pãstârnac si Nani. Acestia au fost adusi de Gheorghitã, tot un politist fãrã portofoliu de la IPJ Vaslui. Se va vedea ce decizie se va lua când se vor judeca contestatiile. Oare îl va linisti cineva pe subprefect, fiindcã presiunile pe care le face ne duc cu gândul cã Gheorghitã o fi vreun liberal? De asemenea, va fi curios de urmãrit, dacã Ciomaga va fi validat, cum se va da bãtãlia dintre cei doi si cum se vor pozitiona primarii iubitori ai sportului cu balonul rotund.

Buzatu e disperat. Cautã parale pentru capitalizarea Aquavas-ului care poate ajunge în faliment dupã ce sentinta de la Curtea de Apel se redacteazã. Probabil  vã mai amintiti cã Aquavas-ul a pierdut câteva milioane de lei într-un proces cu firma de consultantã care trebuia sã implementeze proiectele din bani europeni ai operatorului nostru de apã. Suntem curiosi cui îi vor fi imputati cei 5 milionane de lei, cã doar n-o sã-i plãtim noi, contribuabilii.

Strategul de la Prefecturã

Mircea Gologan a gãsit schema miraculoasã pentru a rãmâne în Prefecturã pânã la pensie. Se gândeste sã concureze pentru postul de secretar general al institutiei, astfel scãpând de corvada nimirii politice. Noi îi urãm succes la examen, dar sã aibã grijã sã nu pãteascã ca Ciomaga la AJF.