|

Liber sugetator

Veste mare în familia Feraru! Viceprimãrita Bârladului, sexy – Roxana, a rãmas însãrcinatã. Vestea îi bucurã pânã si pe liberali, fiindcã trag si ei nãdejde, cã atunci când aceasta va intra în prenatal, o sã aibã si ei, în sfârsit, viceprimar. Ce nu stiu ei, sãracii, e cã Feraru va intra în concediu de paternitate!

Stim cã în Masonerie la Bârlad sunt tot felul de politisti, însã, uitându-ne în declaratiile lor de interese, n-am vãzut pe nimeni sã îsi decline apartenenta la vreo lojã. De exemplu, politistul Sava, de la Rutierã. Sau amicul nostru, Bejenaru, cel care ne-a dat în judecatã. Nu mai vorbim de Alin Cosnitã sau, mai bine zis, Alin Vamã, un fel de nas al tuturor smecherilor din Bârlad.

Deontologii lui Dobrovolschi si-au lãsat manierele deoparte si au început sã scorneascã tot felul de situatii, de fotografii, poate-poate îl vor discredita pe primar, în fata opiniei publice. Si când te gândesti cã s-au luat de colega noastrã, pentru o amãrâtã de pozã, parcã îti vine sã le dai cu “Cimitirul vesel” în cap. Pãi, se poate, mãi deontologilor, sã inventati tot felul de trucuri?!

Gologan si-a programat concediu, informat fiind de Putin

Îi urãm domnului subprefect sã aibã parte în acest concediu de soare cu dinti la mare si rupere de nori, la fel cum a avut si primarul de Husi în Grecia. Dar nu prea ne iese, fiindcã Gologan a avut informatia direct de la Putin despre starea vremii si de asta si-a luat bilete în Antalya.