|

Liber sugetator

Dupã ce a predat orasul Bârlad interlopilor, militianul s-a gândit sã se extindã! Cu un pic de sprijin, a ajuns si mare sef peste militienii din Vaslui. În curând, oameni buni, asteptati-vã la ce-i mai rãu în Vaslui: droguri la liber si prostitutie, non stop. Dacã e supra-productie, omul dã si la export. Oare ce fac serviciile secrete? Dorm?

Lume, lume, veniti si vã bucurati de Salonul Auto de la Vaslui. Unde se tine? Zilnic, de la 8.00 la 16.00, în parcarea DGASPC Vaslui. Nu râdeti, cã nu e de râs. Cele mai scumpe masini din oras sunt ale functionarilor de la Protectia Copilului. Altã datã sofer la casa lui Bichinet, liderul de sindicat Cretu conduce acum ditamai Toyota hibrid, în valoare de 24.000 de euro. Si, ca el mai sunt alti colegi amãrâti, cu salarii mici de la protectie. Cicã anul trecut, când nu erau bani de salarii, sãracii functionari tineau masinile de lux acasã si veneau cu autobuzul, sã nu batã la ochi cu averile lor. Mori de râs, nu alta.

Ati mai auzit de ditamai rezbelul pornit de la Vaslui, împotriva austriecilor? Aflati cã se poate, pentru cã politicianul de odinioarã Marian Ciurea este supãrat tare pe medicii de la o clinicã din Viena. Omul s-a dus cu buzunarul doldora de bãnuti europeni, cam 30.000 de euroi, sã se facã bine. Operatia nu a reusit, iar acum vasluianul Marian se luptã cu sistemul austriac, cerând milioane de euro despãgubiri. Morala: hai sã nu mai credem cã în Viena umblã medicii cu covrigi în coadã!

Barbu, noua achizitie a lui Buzatu la CJ!

Buzatu a ajuns s` aib` patru consilieri la cabinetul s`u! Dup` Aftimescu, fostul primar de la Laza si secretar`, iat` c` fostul consilier al prefectului a ajuns sef de cabinet. Îi ur`m succes, mai ales c` a trecut printr-o cump`n` grea: a plecat cu scandal de la ultimul s`u loc de munc`, de la Prim`ria Z`podeni!