|

Liber sugetator

Primarul Ciupilan nu a scãpat de provocãri. Dupã ce fentat-o pe Cãtãlina Popa, dar mai ales plângerile sale penale (probabil vã mai amintiti când si-a cerut scuze public fatã de aceasta), edilul s-a trezit cu aceasta în birou. Pusã pe hartã, consiliera PNL îl provoca pe primar, poate, poate, mai spune ceva si îi mai face o plângere. Ciupilan n-a mai pus botul, ba chiar a amenintat-o pe liberalã cã dacã nu pãrãseste biroul cheamã Politia.

Acum cã ne-am procopsit cu copilul de suflet al interlopilor din Bârlad la Politia Vaslui, sã spunem si cum a ajuns ca acesta sã câstige postul. Concursul s-a desfãsurat la Vaslui în prezenta unei comisii formate din trei oameni: comandantul IPJ, Pantiru si doi tipi de la Bucuresti. Gurile rele spun cã cei din minister, înainte sã ajungã la Vaslui, au trecut pe la deputatul Solomon, care i-a sfãtuit cam ce sã-l întrebe pe Bejinaru. Tot gurile rele mai spun cã Nani, polistul care a avut curaj sã-l concureze pe prietenul interlopilor, a avut parte de o examinare la sânge.

Mai stiti firma de pazã cu douã roabe si trei lopeti, care a umplut de apã sala de sport de la Emil Racovitã? Exact, Romold-ul lui Mihoci face minuni în judet si vrea sã intre în topul national al constructorilor, cicã urmeazã sã se doteze cu primul camion. Cum altfel, cât timp Romold semneazã contracte pentru constructia de grãdinite prin judet, deci se afirmã din ce în ce mai mult în bransã. Nu stim cum poti sã faci grãdinite cu agenti de pazã, însã nu trebuie sã stim noi toate secretele acestei munci. Nici egiptenii nu au terminat piramidele într-o singurã zi…

Iatã cum arãta senatoarea Cretu în adolescentã

Recunoasteti personajele din aceastã fotografie? În special acea adolescentã drãgutã cu pãrul lung si cu ochelari. Este nimeni alta decât senatoarea Gabriela Cretu. O pozã de colectie, alãturi de sora sa, Olivia, care acum este judecãtoare la Tribunalul Vaslui.