|

Liber sugetator

Jandarmii de la Vaslui au aruncat bocancii sub pat si uniforma în dulap, îmbrãcând costumele cele frumoase. O sã mã întrebati: pãi, ce au pãtit? Pãi, simplu: “Gheorghitã Pãvãloaiea si Liliana Nãstac s-au logodit”, la Crama Domneascã, asa scrie pe pagina de Facebook a sefului jandarmilor de la Vaslui. Nu e acesta prilej de dansuri, bãuturi fine si mâncare pe alese? Pãi, cum sã nu, numai cã dl. comandant nu recunoaste cã trãieste o poveste de dragoste si o tine pe-a lui, cã “a fost o glumã”. Dacã vã aude logodnica, probabil cã veti mânca salam o lunã de zile.

Care e legãtura între o prostituatã de pe centurã si un hot de lemne din Bãcesti? Niciuna, doar cã ambele personaje sunt din acelasi sat. Sã nu râdeti, dar prostituatele si hotii din satul de la granita cu Neamtul au fãcut prãpãd în contabilitatea primãriei. Curg amenzile spre Bãcesti, precum masinile pe autostradã. Ca sã mai recupereze din pagube, se propune ca prostituatele din sat sã presteze gratis în zonã, pentru tiristii care trec prin sat.

Îl mai tineti minte pe Tudorel Buzatu, dom’ secretar de stat al lui Ana Birchall? Cicã – zic unele bârfitoare parlamentare – Tudorel al nostru a fost vãzut intrând în birou la Tãriceanu, în urmã cu câteva zile, la Senat. Ce-o fi discutând cu seful de la ALDE, nu stim. Poate o fi pus o vorbã bunã pentru Bichinet, la rugãmintea lui tãticu’.

Solomon cu Vijelie, cadou de la Marcel Boul din visterie

Vã face un cadou, dacã tot e ziua dvs. de nastere. O pozã din colectia noastrã cu celebrul manelist, Vali Vijelie. Cum stim cã sunteti un mare iubitor de manele, vã dedicãm urmãtoarele versuri: Pentru fratele nostru Adrian,/Care a mai îmbãtrânit cu un an,/ Multã, multã, veselie,/ Cu Miticã la brutãrie! / Se stie …