|

Liber sugetator

Faptul cã USR a fãcut bulealã la listele cu semnãturi pentru campania « Fãrã Penali » o stie toatã lumea, însã la Vaslui parcã au fãcut-o prea de oaie. Un primar PSD s-a trezit pe liste desi acesta nu are nicio preocupare în acest sens. Ba mai mult e si un adversar declarat al campaniei initiate de USR. Nu cã ar fi penal, dar are amici primari care se chinuie sã scape de elucubratiile celor de la ANI.

Victor Cristea e vãzut din ce în ce mai des urcând scãrile de la Primãrie, spre disperarea lui Pavãl. Cicã acesta a cerut secretarului sã-i punã la dispozitie toatã hotãrârile emise de Consiliul Local din 1992 pânã în 2008. Nimeni nu stie ce are în cap fostul primar, însã cert e cã l-a pus pe Eduard Lãcãtusu la grea încercare. Acestuia îi trebuie un tir ca sã aducã toate documentele cerute de primar.

La Bãcesti, la Centrul de bãtrâni e supãrare mare. Cele douã puturi fãcute pe bani multi de Briscaru nu mai fuctioneazã, iar acesta e nevoit sã cearã apã de la reteaua de apã a Primãrie. Nu se stie cine o va plãti, însã pânã acum nimeni nu s-a grãbit sã o facã. Poate îi dã Buzatu bani din fondul sãu de rezervã, dacã tot i-a mai dat când si-a cumpãrat Dusterul.

D.V. Marin deschide festivalul umorului cu gluma sa preferatã: semneazã autografe pe pseudo cãrtile sale !

Profesorul D.V. Marin nu a înteles cã la Festivalul Umorului, Constantin Tãnase este vedeta. Dupã conferinta de presã care deschide cea de a XXV -a editie, cine credeti cã împãrtea cãrti cu autografe? Distinsul ziarist! Nu e o glumã, însã stim de unde are atât curaj. L-a dat în judecatã pe Romicã de la Monitorul si probabil se crede glumet.