|

Liber sugetator

Mare distractie în breasla avocatilor din Vaslui, în aceste zile de referendum. Mai multi avocati s-au reunit pentru a dezbate o problemã grea. Dacã nu trece referendumul si vor exista cãsãtorii homosexuale, ce vor scrie în documentele de divort avocatii de la Vaslui? Cine e betivul si care e curvarul, atunci când divorteazã doi homosexuali?, râd onor avocatii. Adevãrul e cã rãspunsul e profund si greu de îmbucat. Parol!

Si dacã tot vorbim de referendum sã mai spunem una. Oare care o fi motivul pentru care, rând pe rând, presedintii sectiilor de votare îsi dau demisia. Fiindcã nu prea merge faza cã nu stiau cã trebuie sã stea douã zile în sectie sau cã sunt putini bani, fiindcã nu credem. Mai ales cã acestia pierd definitiv dreptul de a mai fi presedinti si la alte rânduri de alegeri. Unii spun cã motivul real ar fi acela cã se fac presiuni mari, din partea unor indivizi care nu vor ca acest referendum sã treacã. Stie oare ceva SRI? Nu de alta, dar le taie preotii accesul de la bazele de date cu spovedaniile.

Bichinet vrea sã-si facã bloc în curtea spitalului vechi, dupã modelul bunului sãu prieten care si-a fãcut la Bârlad chiar spital. Dupã ce a umblat sã vândã terenul cu 300 de euro/metru pãtrat acum vrea sã devinã jucãtor pe piata imobiliarelor. Noi îi dãm un sfat. De ce nu il vinde Consiliului Judetean. Ar avea si acestia unde sã construiascã un bloc pentru doctori, cã tot cautã de ani buni o oportunitate.

Nicu Vârlan, “bozgor” doar când sunt alegeri

UDMR l-a Vaslui a dat lovitura. Pe lângã cei 50.000 de moldoveni, se pare cã mai avem si vreo 2.000 de unguri. Fiindcã nu se explicã cum s-au gãsit peste 500 de candidati sã ocupe locurile în sectiile de votare ale UDMR. Cel mai fericit este presedintele lor, Nicu Vârlan, care dupã ce si-a trãdat neamul, covertindu-se în bozgor si-a mai gãsit si adepti.