|

Liber sugetator

SPP a luat la verificat tot personalul de la spitalul judetean, acolo unde peste câteva zile va poposi delegatia ministerialã formatã din Dãncilã si ministrul Sãnãtãtii. Cicã îi cautã sã vadã dacã nu au legãturi cu teroristii. Probabil se referã la medicii arabi, care-si fac veacul pe la noi, fiindcã alt motiv nu vedem. Cã doar nu s-o fi transformat managerul institutiei în Ana Terorista.

Buzatu a scãpat de o mare bela. Odatã cu transferul flotei de masini de gunoi campate pe Delea, celui care a câstigat licitatia pentru transportul deseurilor, presedintele CJ s-a grevat de o mare problemã. Masinile cu pricina stau în acea parcare de ani buni si cine stie dacã or mai porni. Sigur cauciucurile sunt rãscoapte de la atâta stat în soare. Dacã le bagã pe gât asa cum sunt, vai de capul celor care o sã le foloseascã. Vã dati seama cã o sã explodeze cauciucurile când masinile vor fi în sarcinã.

Mircea Gologan, bãiatul cu sortulet de la Prefecturã, a rãmas fãrã folie neagrã pe geamurile din fatã la Dusterul cu numere de la Ministerul de Interne. O fi intervenit statul paralel, ori bunul simt l-a determinat pe subprefect sã nu se mai foloseascã de functie si sã se alinieze la normele privind circulatia unui autovehicul pe drumurile publice. Cã dacã vorbim de respectarea legii, ar trebui sã-l întrebãm dacã o perioadã nu a fost incompatibil cu functia de înalt functionar public, cât a fost în paralel si mare sef al unei loje masonice.

La Multi Ani, Gelule si revino-ti dragule!

Îi urãm consilierului judetean Gelu Viziteu, multi ani trãiascã! Facem acest gest pentru cã acest politician în trecut era un mare personaj, poet de satirã, vertical în decizii si senin în fata vâltorilor vremelnice. Acum a ajuns un fel de executant al unor ordine de sus sau mai bine spus un frate geamãn de-al lui Marius Arcãleanu. În speranta cã îsi va reveni, noi în închinãm de ziua sa de nastere, acest mic pamflet.