|

Liber sugetator

Acum cã s-a schimbat liniile si la nivelul adjunctilor din IPJ, cei de la « 215 » au de treabã. Mai ales cã însusi seful lor s-a ales cu un dosar penal « lucrat » chiar de actualul adjunct de la IPJ, pe vremea când era la DGA. Nu-i mare lucru în dosar, ci doar un mic abuz de putere. Seful de la « 215 » a folosit tehnica din dotarea unitãtii în interes personal. Nu si-a spionat sotia si nici nu a urmãrit virtualii amanti, ci doar a folosit masina de la filaj în deplasãri la mare sau la Iasi. Acum omul are o scuzã, fiindcã face naveta în capitala Moldovei. Gurile rele spun cã mai e vorba de un dosar, un pic mai greu si mai complex. Sã vedem cum se vor finaliza aceste cercetãri. Pânã atunci o sã vedem cât de repede îi va pune în cârcã bolovani, noului adjunt.

Dupã ce a terminat scoala de sindicalisti plus o facultate la X si 0 pe unde a gãsit deschis, eminentul consilier Ionel Bordeianu este sfãtuit sã meargã la cursuri, în clasa a II-a. Nu orice fel de cursuri, ci cele de citit în limba românã. La ultima sedintã de Consiliu Local a fãcut frumoasa limbã maternã praf, încurcându-se si poticnindu-se de mama focului la expresii simple, de genul “strada La-curi-lor”. Nu-i problemã, dom’ consilier, probabil copiii vor crede cã sunteti noul profesor de tehnologie, la cunostintele dvs.

Poate o sã râdeti, dar UDMR-ul lui Nicu Vârlan si-a propus sã batã la europarlamentare organizatia doctorului Tãtaru, adicã PNL. Cum? Simplu. Cei cinci-sase membri maghiaro-români din judet împrãstie peste tot în judet vestea cã presedintele de la PNL este tãtar, nu român, deci nu tine cu liberalii din tãrisoara noastrã. Adicã, numele Tãtaru ar fi doar o poreclã, iar functia de la PNL ar fi doar o acoperire. Liber la comentarii.

Cezar Darian, noul boss de la tehnoredactare

Barza a venit din nou în redactia “Vremea Nouã”. Cezar Darian, un “scorpion” care s-a lãsat asteptat vreo douã sãptãmâni, a fãcut fericit cuplul de tineri cãsãtoriti, Andrei si Dana, la nunta cãrora am jucat acum un an de zile. Voinicul nostru a avut la nastere 3.600 de grame si deja se anuntã a fi noul boss de la Tehnoredactare. Însã, pânã va creste va produce multe insomnii si nopti albe tãticului, care si asa era obisnuit sã adoarmã pe la 4.00 dimineata. Fericiti sunt si bunicii! Doi dintre ei fac parte din familia noastrã de la Vremea Nouã si putem spune (dând din casã) cã au avut mai mari emotii la venirea pe lume a micutului, decât pãrintii.