|

Liber sugetator

Recumed-ul, afacerea unor bãieti destepti din PSD, încearcã apele si la Bârlad. A cumpãrat sediul Banc Post de acolo si încearcã sã facã servicii medicale în orasul lui Dobrovolschi. La un moment dat vor iesi scântei si suntem foarte curiosi cum se vor pozitiona gãstile din PSD de la Bârlad.

Printre pesedistii vasluieni circulã un zvon: Miticã Buzatu, candidat la presedintie în 2019. Nu e glumã. În sedinta PSD-ului de mâine, de la Bucuresti, fiecare organizatie poate desemna un candidat pentru prezidentiale. Ai nostri îl propun pe Miticã. Dacã acum patru ani a mers cu un neamt, care nu a promis nimic, de ce nu ar merge si cu unul care dã la toatã lumea, dar nu rezolvã pe nimeni.

Banc adevãrat: care e legãtura între un berbec moldovenesc, un ungur de Galati si un român de la Vaslui, protãpit la UDMR? Nu v-ati prins? Ei bine, ungurul-român Nicu de la Vaslui a prins un berbec neaos moldovenesc, de pe la noi, l-a sacrificat si l-a invitat în mare secret la un ospãt regesc pe ungurul Levente, de la Galati, la o crâsmã de pe marginea unei bãlti, la Vaslui. Ati înteles, acu? Ungurul Nicu si fostul dom’prefect Szekely au fãcut un sprit fain, stropit din belsug cu carne de berbecut, la o crâsmã feritã de ochii lumii, condusã tot de un fost prefect. Nu vã mai spunem unde, cã nu avem voie. Cicã la ospãt ar fi participat si unii domni de pe la judet cã, deh, nu stii când se întoarce UDMR-ul la putere. Trebuie sã fii doar pregãtit. Cu carne de berbecut!

Ghiciti cine este aceastã bârlãdeancã, cu apucãturi pesediste

Nu pare bârlãdeancã, dar este. Nu vã spunem cine este, însã vã dãm un indiciu. A fost foarte apropiatã de Veorica, în perioada când aceasta era la Bruxelles, iar la un moment dat chiar se vorbea cã va fi chiar sefa ei de cabinet la Guvern.