|

Liber sugetator

Incendiul de la abatorul lui Bogos a picat cum nu se putea mai prost pentru bunul mers al firmei. Desi oficial nu s-a spus, unii angajati de acolo vorbesc cã circa 1.000 de tone de carne s-ar fi prefãcut în scrum, nu 200 de tone cum a fost avansatã cifra oficialã. Dacã peste furturile din anul trecut, glumetul patron a trecut cu destulã usurintã, acum e cu totul altceva. O datã cã perioada este destul de moartã pentru vânzãri, iar pagubele pot sã-l dea peste cap, însã cantitatea mare de carne arsã, dar si banii pe care trebuie sã-i investeascã rapid ca sã nu fie nevoit sã returneze banii înapoi la UE, pentru investitiile fãcute, pot fi o problemã. Nu mai poate rezolva aceastã imensã gaurã si probabil, din acest motiv, a declarat cã se va îndrepta împotriva constructorului. Însã pânã se vor lãmuri itele acestui incident vor mai apãrea multe surprize, care o sã rãstoarne cam toate teoriile fãcute pânã acum despre scenariul incendiului.

Fostul senator PNL, Dan Marian se pregãteste intens cu o revenire spectaculoasã în politicã. Meticulos cum îl stim acesta pregãteste în detaliu scenariul, fiindcã îsi doreste ca reîntoarcerea sa în PNL sã o facã în stil mare. Proaspãt însurat si exilat la Iasi, acesta nu doarme precum unii cred. În mare secret lucreazã la proiectul “Boc – presedinte” care include aducerea primarului de Iasi, Mihai Chirica, în PNL. Negocierile sunt în toi, iar prietenul sãu de la Suceava, Flutur îl sprijinã intens. Dacã va reusi, acesta va cere drept trofeu capul lui Tãtaru si înscãunarea sa cât mai degrabã în postul de presedinte al liberalilor vasluieni. Unii cred cã numirea sa în functia de presedinte la Vaslui ar tine si de o solutie favorabilã în dosarul pe care îl are la DNA Iasi, însã nu este asa. PSD-ul a demonstrat cã poate guverna si cu persoane care sunt cercetate penal, fiindcã functioneazã prezumtia de nevinovãtie.

Sexy Roxana, mãmica anului

Nu aduce anul, ce aduce ceasul. Asa a fost si-n familia viceprimãritei Bârladului, care înainte de a veni mos Crãciun a fost vizitatã de o barzã generoasã ce i-a adus un frumos Crãciunel. Noi le urãm tinerilor pãrinti câti mai multi copii în viitor, iar la botez, asa cum e moda în PSD, sã aibã câti mai multi nani pentru Armand Petru, dar nici într-un caz 69 de cumãtri!