|

Liber sugetator

Si luptã si dã-i la gioale lui Emil de la giudet… Cum, care Emil? Mãi bãieti, aiasta-i treabã de cejeu, unde nenea Emil este alde consilier judetean. Am spus bine, nu? Ei bine, aflati cã frãtiorii lui de partid vor sã-l dea afarã, din cel partid alde si de la cejeu, pentru cã, vrãjealã!, nu si-a plãtit cotizatia de membru. Dar, asta miroase a treabã politieneascã, pentru cã în afacere si-a bãgat coada un fost militian, si el trecut pe la cejeu, dar care a gândit cã e mai dulce pâinea la centrul de biznisuri, decât indemnizatia de la giudet.

Si, cã tot vorbim de coadã, ce-ati spune de un domn parlamentar dã Vaslui, cu terenuri pe la Bucovina, care ar dori sã treacã, cât mai repejor, la coasta lui Miticã, în pesedeu? Cicã nu mai renteazã la un partidulet de doi la sutã, asa cã trãdeazã iute si scrie adeziunea la PSD, dupã care te înscrii la locale pe listã la cejeu si ajungi iar vice, alãturi de Miticã. Unii cunoscãtori zic cã adeziunea e semnatã de mult timp, o tine nea Miticã în buzunarul de la piept.

Nu o spunem noi, ne-au povestit-o altii. Cicã un mare boss de la cejeu a fost vãzut la piata Traian cu secretara în masinã, se plimbau prin oras, erau la cumpãrãturi, cine stie… Cert este cã se înmultesc zvonurile legate de povestea de iubire dintre un întelept si o biatã fatã de la tarã. Parcã am mai auzit trãsnaia asta, pe la centru. Era cu Liviu si Irina, nu? Chiar a ajuns si la Vaslui aceastã boalã?

Sexy primãrita Bârladului si-a fãcut un cadou frumos de Mãrtisor

Sexy Roxana are mare grijã când vine vorba de planificarea momentelor speciale din viata sa. De Crãciun a nãscut, de Mãrtisor si-a încrestinat copilul. Nu întrebãm cine este nasul tânãrului cavaler, fiindcã stie toatã lumea. Petrecerea de botez se anuntã una de zile mari, mai ales cã toatã lumea din Primãrie va fi prezentã, de la liberali, pânã la ultimul pesedist. Primarul Boros e invitat de onoare.