|

Liber sugetator

Pânã la urmã cei de la Recumed au reusit sã cumpere si sediul de la Bancpost din Crucea Gãrii. O sã fim un oras plin de centre medicale, numai bolnavi sã fie. Pretul tranzactiei a fost unul destul de mare pe criza de bani care bântuie Vasluiul, dar cine are, face legea.

Directoarea de la Mediu ne-a pãrãsit. Mãdãlina Nistor s-a mutat la Suceava. Probabil a cãutat un aer mai tare si mai curat de munte, pentru cã acolo nu ocupã postul de director, ci doar unul de sef de birou. În clãdirea de la Mediu probabil este ceva, pentru cã nu este singura care a plecat de acolo. V-o mai amintiti pe Carmen Boghitã, directoarea de la Garda de Mediu, care s-a mutat la Prahova?

De când Cataramã si-a lansat partidul sãu, Dreapta Liberalã, la Vaslui nu mai e liniste. Noi mari politicieni îsi împart pumni. E vorba de Bleoju, fostul primar de la Bogdãnita, care e supãrat cã la judet a intrat presedinte fostul consilier Judetean PNL, Alex Curelaru. Nu stim ce scor trebuie sã scoatã la viitoarele alegeri, însã cu Bleoju sef de campanie se apropie vertiginos de un procent.

Tudorel Neîntelesul

Lumea la Vaslui a luat-o razna! Vine Tudorel sãracu’ de la Bucuresti, lasã treburile Guvernului cã sã fie aproape de alegãtoare de 8 Martie si vine un nesimtit si pune melodii obscene cu “M…ie PSD”. Asta e deja sfidare si obrãznicie! Iaca de asta nu avem noi ce ne trebuie în judet. Pentru cã supãrãm Guvernul. Pãi, de acum încolo, credeti cã Tudorel o sã se mai zbatã la Bucuresti pentru Vaslui? Niciodatã!